Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Hörnskydd - Optichoc hörnprofil 35 mm

Ett flexibelt och beständig material för optimal stötdämpning.
  • Optichocs varnings- och skyddsprofiler är gjorda av återvinningsbart polyuretanskum. De är mycket mjuka och följsamma samt mycket beständiga mot slitage, kemikalier och höga temperaturer. De är perfekta i industriella miljöer.
  • Hörnskydden undviker personskador vid krockar med vassa hörn på möbler och lagerhyllor.
  • Skyddens självhäftande baksida medger en snabb och smidig montering.
Se fullständig produktbeskrivning

Hörnskydd - Optichoc hörnprofil 35 mm

Etiketter för märkning av strömningsriktning
311,00 kr Inkl moms: 388,75 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Hörnskydd - Optichoc hörnprofil 35 mm

  • Många arbetsolyckor inträffar i närheten av farliga platser som inte är tydligt utmärkta. Optichocs varnings- och skyddsprofiler signalerar utskjutande hörn och kanter i dina produktionsområden/ lager och hjälper på så vis till att förebygga arbetsolyckor.
  • Hörnen används ihop med Skyddsprofil för kanter - Optichoc rund L-profil 20 mm . vilken har exakt samma form och tjocklek. Tillsammans skapar de båda modellerna ett heltäckande skydd för bord, arbetsbänkar, lagerhyllor och liknande.
  • Skydden är gjorda av slitstarkt polyuretanskum som motstår både nötning och kemikalier. De är helt perfekta i omgivningar där man prioriterar effektivitet och hållbarhet. Materialet är helt och hållet återvinningsbart.
  • Hörnskydden är självhäftande vilket gör dem extremt enkla att montera.
  • Tänk på att utrusta personalen med Personlig skyddsutrustning och markera alla riskfyllda ställen med en av våra Varningsskyltar .
Version 2D, 3D.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng