Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Påbudsskyltar "Använd flytväst"

Påminner om att räddningsväst ska bäras för arbeten vid broar, dammar, bryggor eller för arbeten från båt.
 • Skyltar och dekaler med symbolen "Använd flytväst".
 • Runt piktogram med vit symbol på blå botten enligt AFS 2008:13.
 • Dekalerna i polyester är självhäftande och fäster på flertalet släta underlag. Skyltarna i polypropen är inte självhäftande utan monteras med skruvar eller dubbelhäftande tejp.
Se fullständig produktbeskrivning

Påbudsskyltar "Använd flytväst"

Etiketter med eller utan numrering - SetonGuard®
41,00 kr Inkl moms: 51,25 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Påbudsskyltar "Använd flytväst"

 • Minska risken för olyckor genom att påbjuda säkra arbetsrutiner och uppmuntra personalen att använda den skyddsutrustning du tillhandahåller!
 • Dessa skyltar och dekaler talar om att flytväst måste användas. Piktogrammet är utformat så att alla lätt ska kunna förstå dess budskap. Formen och färgerna överensstämmer med Arbetsmiljöverkets föreskrifter om skyltar och signaler för hälsa och säkerhet under arbete, AFS 2008:13.
 • Välj mellan 2 material: polypropen och laminerad polyester. Polypropen är ett slags hårdplast som rekommenderas på mycket skrovliga ytor, oljiga eller rostiga ytor samt ytor med mycket låg ytenergi där självhäftande skyltmaterial inte alltid fäster så bra. Den laminerade polyestern är mjuk och följsam. Den klisterförsedda baksidan medger montering på de flesta ytor, även de med låg ytenergi (vissa typer av plast, pulverlackerade ytor, etc.).
 • Hårdplastskyltarna monteras med Dubbelhäftande tejp eller något annat av våra Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .
 • Se vårt utbud av Livbojar, flytvästar och utrustning för arbetsplatser i närheten av vatten .
Version Självhäftande märke, Skylt.
Diameter 100mm, 200mm, 315mm, 400mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler


 • Fiche matériau polyester laminé
  > Download

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng