Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Påbudsskyltar "Ögon- och hörselskydd måste användas"

Skyltar och dekaler med ett mycket tydligt piktogram som påminner personalen om de säkerhetsregler som gäller på arbetsplatsen.
  • Påbudsskyltar för industrimiljöer.
  • Ser till att personalen har på sig sina ögon- och hörselskydd.
  • Kan fås i 2 olika plastmaterial: laminerad polyester (självhäftande) eller polypropen (icke självhäftande).
Se fullständig produktbeskrivning

Påbudsskyltar "Ögon- och hörselskydd måste användas"

Vibrationsdämpande handskar - Ansell VibraGuard®
41,00 kr Inkl moms: 51,25 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Påbudsskyltar "Ögon- och hörselskydd måste användas"

  • Minska risken för olyckor genom att påbjuda säkra arbetsrutiner och uppmuntra personalen att använda den skyddsutrustning du tillhandahåller!
  • Dessa skyltar och dekaler talar om att både ögon- och hörselskydd måste användas. Piktogrammet är utformat så att alla lätt ska kunna förstå dess budskap. Formen och färgerna överensstämmer med Arbetsmiljöverkets föreskrifter om skyltar och signaler för hälsa och säkerhet under arbete, AFS 2008:13.
  • Välj mellan 2 material: polypropen och laminerad polyester. Polypropen är ett slags hårdplast som rekommenderas på mycket skrovliga ytor, oljiga eller rostiga ytor samt ytor med mycket låg ytenergi där självhäftande skyltmaterial inte alltid fäster så bra. Den laminerade polyestern är mjuk och följsam. Den klisterförsedda baksidan medger montering på de flesta ytor, även de med låg ytenergi (vissa typer av plast, pulverlackerade ytor, etc.).
  • Hårdplastskyltarna monteras med Dubbelhäftande tejp eller något annat av våra Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .
  • Se även våra Skyddsglasögon och visir samt Hörselkåpor och öronproppar .
Version Självhäftande märke, Skylt.
Diameter 100mm, 200mm, 315mm, 400mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng