Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Påkörningsskydd, hög bygel i stål

Tålig och stabil.
  • Idealisk för skydd av maskiner, skydd av väggar och lagerinredningar, avskiljning av gångvägar i produktionslokaler, lastkajer och lager.
  • Stabil konstruktion utan svetsfogar.
  • Skruvas fast.
Se fullständig produktbeskrivning

Påkörningsskydd, hög bygel i stål Nyhet

Etiketter för märkning av strömningsriktning
1 807,00 kr Inkl moms: 2 258,75 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Påkörningsskydd, hög bygel i stål

  • Tåliga påkörningsskydd som bevarar din lagerinredning i gott skick och skyddar denna mot påkörningsskador. Skyddar även personalen genom att stoppa truckar och övriga fordon från att komma i närheten av gångleder och andra trafikfria arbetszoner.
  • Påkörningsskydden är gjorda av ett bockat rör i 3 mm tjockt stål. De är gullackerade och försedda med svarta signalränder för ökad synlighet.
  • Montering sker via 2 bottenplattor. Varje bottenplatta är försedd med 4 skruvhål och du behöver 2 förpackningar av vår Skruvar och pluggar för att fästa 1 skydd.
  • Se vårt kompletta sortiment av Påkörningsskydd .
Längd 1000 mm, 2000 mm, 750 mm.
Höjd 1200 mm, 350 mm, 600 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng