Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Skylt med piktogram "Handskar förbjudna" EN ISO 7010, P028

Ta av dig skyddshandskarna när du ser denna symbol!
  • Varselskyltar med piktogram enligt ISO 7010.
  • Välj mellan 2 olika modeller: skyltar (för oljiga, fuktiga, rostiga eller mycket skrovliga underlag) och dekaler (för smutsfria, torra och släta underlag).
  • Rekommenderat användningsområde: inomhus/utomhus.
Se fullständig produktbeskrivning

Skylt med piktogram "Handskar förbjudna" EN ISO 7010, P028

Vibrationsdämpande handskar - Ansell VibraGuard®
41,00 kr Inkl moms: 51,25 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Skylt med piktogram "Handskar förbjudna" EN ISO 7010, P028

  • Överensstämmer med ISO 7010. Denna nya standard fastställer utformning och färg av varsel- och säkerhetssymboler och gäller i hela Europa.
  • Välj mellan 2 olika material: polypropen och laminerad polyester. Dekalerna i laminerad polyester är självhäftande och fäster på de flesta ytor. De är oerhört slitstarka och kan användas både inom- och utomhus. Skyltarna i polypropen är att föredra på underlag där dekalernas klister har svårt att fästa (oljiga, rostiga eller mycket skrovliga underlag). De skruvas upp på väggen eller fästs med Dubbelhäftande tejp . Även de går att använda i utemiljöer.
  • Se till att arbetstagarna är extra rädda om sina händer när de arbetar med farliga maskiner och verktyg! Se våra Varningsskyltar: risk för att skada händer och fingrar .
  • Se även vårt sortiment av Skyddshandskar .
Version Dekal, Skylt.
Diameter 100mm, 200mm, 315mm, 400mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng