Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Skylt med piktogram "Nedfallande föremål" EN ISO 7010, W035

Skyltar och självhäftande dekaler vars tydliga symbol ser till att alla är medvetna om riskerna i området.
  • Undvik allvarliga skador genom att uppmärksamma befintliga risker och uppmuntra folk i närheten att vidta skyddsåtgärder.
  • Placera en av våra skyltar och dekaler i områden där det finns en överhängande risk att träffas i huvudet av ett fallande föremål.
  • Våra märkprodukter överensstämmer med EN ISO 7010 vilket betyder att de är speciellt utvecklade för att kunna förstås av alla, överallt i europa.
Se fullständig produktbeskrivning

Skylt med piktogram "Nedfallande föremål" EN ISO 7010, W035

Ekonomisk skylthållare för väggmontering, A4 till A5
66,00 kr Inkl moms: 82,50 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Skylt med piktogram "Nedfallande föremål" EN ISO 7010, W035

  • Överensstämmer med ISO 7010. Denna nya standard fastställer utformning och färg av varsel- och säkerhetssymboler och gäller i hela Europa.
  • Välj mellan 2 olika material: polypropen och laminerad polyester. Dekalerna i laminerad polyester är självhäftande och fäster på de flesta ytor. De är oerhört slitstarka och kan användas både inom- och utomhus. Skyltarna i polypropen är att föredra på underlag där dekalernas klister har svårt att fästa (oljiga, rostiga eller mycket skrovliga underlag). De skruvas upp på väggen eller fästs med Dubbelhäftande tejp . Även de går att använda i utemiljöer.
  • Tillhandahåll Skyddshjälmar och -kepsar vid arbeten i områden med risk för fallande föremål. Påminn arbetstagarna om att de måste bära sina skyddshjälmar med hjälp av våra Skyltar och dekaler "Skyddshjälm måste användas" ISO 7010 - M014 .
Version Dekal, Skylt.
Sida 100 mm, 200 mm, 315 mm, 50 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler


  • Fiche matériau polyester laminé
    > Download

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng