Kontakta oss

0201 203 192

Halkskyddsprodukter

Förebygg halkor och fall i hala trappor och på glatta golv med hjälp av våra halkskyddslösningar. Vi har samlat ihop ett mindre sortiment med halkskyddsprodukter som är speciellt anpassade för att smälta in i sobra, mer eleganta miljöer. Se vårt sortiment av Halkskydd för industriellt bruk.

2 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Färg(er)  
Svart(1)
Transparent(1)
Material  
Slipande partiklar på flexibelt substrat(2)
Polyeten underlag med aluminiumoxid partiklar(1)
Bredd  
100mm(2)
150mm(2)
25mm(1)
50mm(2)

Våra självhäftande halkskydd motverkar halkolyckor på glatta golv och golv vid entréer som ofta kan bli blöta och hala när folk springer in och ut.

Halkskydden är mycket diskreta och smälter in i de flesta miljöer. Den transparenta varianten är perfekt för golv med ett estetiskt värde.

Finns det risk för att halka och slå sig på golvet när du skurar det? Sätt då ut en golvskylt med texten HALT GOLV STÄDNING PÅGÅR. Se våra golvskyltar under rubriken Avspärrningar för arbetsområden .

Självhäftande halkskydd kan ha svårt att fästa på glatta underlag så som sten och marmor. För att öka produktens vidhäftningsförmåga rekommenderar vi dig att behandla underlaget med en Golvprimer till självhäftande halkskydd innan applicering av halkskyddet.

Se fler produkter under rubriken Halkskydd .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng