x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Låsbox för upp till 12 hänglås, bärbar

Praktisk och bärbar!
  • Används vid så kallad grupp-lockout, en arbetsmetod som syftar till att underlätta processbrytningen för stora arbetslag.
  • Metoden går ut på att låsa varje maskin med ett enda hänglås, lägga nyckeln till detta i låsboxen som i sin tur låses med varje personals personliga hänglås. På så sätt försäkrar man sig om att ingen kan komma åt nyckeln i låsboxen och starta maskinen förrän alla har arbetat klart.
  • Kan låsas med upp till 12 hänglås.
Se fullständig produktbeskrivning

Låsbox för upp till 12 hänglås, bärbar

Spillkit med absorbenter för kemikalier, 601 l
540,00 kr Inkl moms: 675,00 kr

Referens

BOC RGE
Per : styck
Begär en offert

Beskrivning

Låsbox för upp till 12 hänglås, bärbar

  • Låsboxen förenklar lockout-proceduren när processbrytningen skall ske på flera punkter eller maskiner eller när många olika personer ingår i arbetslaget.
  • Varje maskin eller kontrollpunkt låses med ett enda hänglås. Nyckeln till detta hänglås läggs sedan i låsboxen, som i sin tur låses med varje personals eget hänglås. På så sätt försäkrar man sig om att ingen kan komma åt nyckeln i låsboxen och starta maskinen förrän alla har arbetat klart.
  • Denna smarta lösning kräver upp till 60% mindre materiella resurser för samma säkerhetsnivå.
  • Rymmer upp till 12 hänglås (medföljer ej).
  • Se våra Säkerhetshänglås .

Produktspecifikationer

Beskrivning
Upp till 12 hänglås
Färg(er)
Röd
Lås
Med hänglås
Material
Härdat stål
Mått
H 150 x L 230 x D 88 mm
Per
styck
Vikt
1.8 kg
Ytfinish
Pulverlackerad

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation