x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Damm- och vattentäta nödljusarmaturer

Perfekta för fabriker, verkstäder, etc.
 • Slagtåliga, damm- och vattentäta nödljusarmaturer.
 • Armaturernas LED-lampor ger en energibesparing på upp till 85 % jämfört med vanliga glöd- och halogenlampor.
 • Självtestsystem som utför kontinuerliga kontroller av batteriets och lysdiodernas skick och blinkar vid funktionsfel.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Damm- och vattentäta nödljusarmaturer

Etiketter med faropiktogram "Brandfarliga ämnen", ark
1 620,00 kr Inkl moms: 2 025,00 kr

Referens

Per : styck
Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Damm- och vattentäta nödljusarmaturer

 • Nödljusarmaturer som automatiskt tar över när ordinarie belysning slutar fungera i samband med bränder eller strömavbrott.
 • Hjälper personer som befinner sig inuti bygganden att ta sig ut på ett snabbt och säkert sätt.
 • Perfekta i lokaler där många människor vistas.
 • Finns med olika belysningsstyrkor beroende på lokalens storlek. Ju större lokalen är, desto högre måste belysningsstyrkan vara för att armaturen ska synas ordentligt.
 • LED-lamporna håller i upp till 10 år vilket leder till låga drift- och underhållskostnader. De är dessutom oerhört energisnåla med en strömförbrukning som är 85% lägre än den för vanliga lysrör.
 • Armaturerna är försedda med ett system som utför automatiska självtester för att kontrollera batteriets och lysdiodernas skick. De avger ett blinkande ljus vid upptäckt av funktionsfel. Autotesterna utförs endast när de är anslutna till elnätet.
 • Varje nödljusarmatur säljs tillsammans med en etikett som visar vägen till närmaste nödutgång. Armaturens LED-lampor lyser igenom själva etiketten och skapar en utrymningsskylt som syns även när det är becksvart. Riktningspilen kan vridas så att den pekar uppåt/nedåt eller åt höger/vänster, beroende på åt vilket håll nödutgången ligger.
 • Tålia armaturer för utsatta omgivningar.
 • Välj mellan olika kapslingsklasser. IP-klassen beskriver hur väl kapslingen skyddar mot vatten, damm och inträngande föremål. IP55 innebär att produkten är dammskyddad och spolsäker, IP66 att den är dammtät och spolsäker under högt tryck. IK-klassen anger armaturens tålighet mot yttre påverkan: IK08 eller IK10 (armaturen tål direkta slag på 5 respektive 20 Joule).
 • Komplettera dina genomlysta utrymningsskyltar med vanliga Utrymningsskyltar och Efterlysande markeringar (vägledande markeringar och varningsmarkeringar) .
Beskrivning Nödljusarmatur för markering av utrymningsvägar i små utrymmen, korridorer och trapphus, Nödljusarmatur för markering av utrymningsvägar i stora lokaler med öppna ytor.
Version IP55 - IK8, IP66 - IK10, IP66 - IK8.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler


 • IK- och IP-klassificering för elektrisk utrustning
  > Download

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng