x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Efterlysande utrymningsskylt med piktogram "Nödutgång + pil snett nedåt" EN ISO 7010, E001

Lättförståelig och synlig i både ljus och mörker!
 • Utrymningsskylt med piktogram enligt internationell standard EN ISO 7010 + en riktningspil som pekar snett nedåt.
 • Talar om hur man tar sig till närmaste nödutgång i händelse av brand.
 • Lyser och i mörkret och syns genom brandröken.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Efterlysande utrymningsskylt med piktogram "Nödutgång + pil snett nedåt" EN ISO 7010, E001

Kameraattrapp, vridbar 360°
171,00 kr Inkl moms: 213,75 kr

Referens

Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Efterlysande utrymningsskylt med piktogram "Nödutgång + pil snett nedåt" EN ISO 7010, E001

 • Skylt som visar åt vilket håll närmaste nödutgång ligger.
 • Föreställer den klassiska springande gubben + en pil (i detta fall en pil snett nedåt) som anger exakt riktning för att undvika missförstånd på platser där man kan gå åt flera olika håll.
 • Placeras på väggen vid trappor, ramper och vilplan för att visa att man måste hålla till vänster och gå ner en våning för att hitta nödutgången.
 • Perfekt på arbetsplatser samt i offentliga byggnader där det vistas mycket personer som förväntas ha dålig lokalkännedom.
 • Överensstämmer med europeisk standard EN ISO 7010.
 • Efterlysande (klass C) för maximal synlighet i händelse av plötsligt strömavbrott. Det speciella skyltmaterialet gör att skylten lyser av sig själv efter att ha exponerats för naturliga eller artificiella ljuskällor. Kräver inget underhåll men måste placeras i närheten av en ljuskälla för att den efterlysande effekten ska fungera.
 • Finns i 2 versioner: självhäftande och icke självhäftande.
 • Den självhäftande skylten är gjord av polyester som är laminerad för bättre tålighet mot fukt och slitage. Det starka häftämnet gör att den fäster på de flesta släta, rena och torra ytor.
 • Den icke självhäftande skylten är gjord av aluminium och fästs med skruvar eller något av våra Fästen för inomhusskyltar . Materialet är både rostfritt och slitsrarkt vilket gör det till ett perfekt val i tuffa industrimiljöer samt korrosiva miljöer.
 • Utrymningsövningar ingår i det systematiska brandskyddsarbetet och bör hållas minst en gång om året. De minskar avsevärt risken för att drabbas av panik om en olycka skulle inträffa och ser till att utrymningen kan ske under lugna och ordnade förhållanden. Läs vår speciella temasida om utrymningsövningar.
 • Tänk även på att markera verksamhetens återsamlingsplats så att folk vet var de ska samlas om byggnaden behöver evakueras. Se våra Utrymningsskyltar "återsamlingsplats" .
Version Dekal, Skylt.
Material Aluminium, Laminerad polyester.
Mått H 150 x B 300 mm, H 200 x B 400 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng