x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Farligt gods-etiketter på rulle, "Miljöfarliga ämnen"

Ser till att ingen missar innehållets farliga egenskaper!
  • Farligt gods-etiketter för tydlig märkningar av förpackningar innehållande miljöfarliga produkter.
  • Etiketterna är självhäftande och fäster på de flesta emballagematerial.
  • Säljs på rullar för smidig hantering och förvaring.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Farligt gods-etiketter på rulle, "Miljöfarliga ämnen"

Etiketter - farligt gods Nr 3 "Brandfarliga vätskor"
369,00 kr Inkl moms: 461,25 kr

Referens

Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Farligt gods-etiketter på rulle, "Miljöfarliga ämnen"

  • Etiketter för märkning av miljöfarligt gods direkt på emballaget.
  • Obligatoriska vid nationella och internationella transporter av gods som kan utgöra en risk för hälsa, egendom eller miljö om det hanteras på fel sätt.
  • Välj material: papper eller polyester. Pappersetiketterna är ett prisvänligt alternativ för kollin som inte utsätts för alltför mycket fukt och slitage. Etiketterna i polyester är att föredra när du vill han en produkt som tål lite mer.
  • Förutom de etiketter som beskriver farans natur krävs i vissa fall tilläggsmärkning som visar att kollit inte får tippas. Se våra Etiketter "Denna sida upp", rulle . Kollin med miljöfarliga ämnen kan dessutom behöva märkas med etiketter som identifierar dess miljöfarliga innehåll. Du hittar alla våra etiketter med farosymbol GHS09 under rubriken Skyltar och etiketter för märkning av farliga ämnen .
  • Denna symbol finns även i andra material och storlekar för märkning av järnvägsvagnar, fordon, containrar och tankbilar. Se våra Etiketter - farligt gods "Miljöfarliga ämnen" .
Material Papper, Polyester.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation