x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Farligt gods-etiketter på rulle, Nr 9 "Övriga farliga ämnen och föremål"

Ett måste vid frakt av ämnen som klassas som farliga när de transporteras eller hanteras.
  • Farligt gods-etiketter för kollin innehållande "övriga farliga ämnen", d.v.s. farliga ämnen som inte kan klassificeras under något annat.
  • Perfekta för märkning av t.ex. kartonger och overpack.
  • Etiketterna kan fås i 2 olika material: papper eller polyester.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Farligt gods-etiketter på rulle, Nr 9 "Övriga farliga ämnen och föremål"

Hörnskydd för fönster
369,00 kr Inkl moms: 461,25 kr

Referens

Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Farligt gods-etiketter på rulle, Nr 9 "Övriga farliga ämnen och föremål"

  • Farligt gods-etiketter med symbol Nr 9 "Övriga farliga ämnen och föremål".
  • Obligatoriska vid nationella och internationella transporter av gods som kan utgöra en risk för hälsa, egendom eller miljö om det hanteras på fel sätt.
  • Välj material: papper eller polyester. Pappersetiketterna är ett prisvänligt alternativ för kollin som inte utsätts för alltför mycket fukt och slitage. Etiketterna i polyester är att föredra när du vill han en produkt som tål lite mer.
  • Förutom de etiketter som beskriver farans natur krävs i vissa fall tilläggsmärkning som visar att kollit inte får tippas. Se våra Etiketter "Denna sida upp", rulle .
  • Denna symbol finns även i andra material och storlekar för märkning av järnvägsvagnar, fordon, containrar och tankbilar. Se våra Etiketter - farligt gods Nr 9 "Övriga farliga ämnen och föremål" .
Material Papper, Polyester.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation