x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Förbudsskylt med piktogram "Förbjudet att bära slips"

Perfekta i närheten av maskiner med automatisk inmatning och roterande delar vari man kan fastna.
  • Skyltar och dekaler för snygg och hållbar varselskyltning på arbetsplatsen.
  • Ser till att ingen bär slips i närheten av maskiner där denna kan fastna.
  • Välj dekalerna i självhäftande polyester när du vill ha ett prisvänligt och lättanvänt alternativ. Satsa på skyltarna i polypropen om du föredrar något lite kraftigare.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Se alla artiklar (7)

Förbudsskylt med piktogram "Förbjudet att bära slips"

Ventilbrickor i mässing, aluminium eller stål
41,00 kr Inkl moms: 51,25 kr

Referens

Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Förbudsskylt med piktogram "Förbjudet att bära slips"

  • Minska risken för olyckor genom att förbjuda farliga beteenden! Dessa skyltar och dekaler förklarar att man inte får bära slips i närheten av vissa maskiner eftersom det finns en risk för att fastna med den. Piktogrammet är utformat så att alla lätt ska kunna förstå dess budskap. Formen och färgerna överensstämmer med Arbetsmiljöverkets föreskrifter om skyltar och signaler för hälsa och säkerhet under arbete, AFS 2008:13.
  • Välj mellan 2 material: polypropen och laminerad polyester. Polypropen är ett slags hårdplast som rekommenderas på svåra ytor (t.ex. oljiga eller rostiga ytor) där självhäftande skyltmaterial inte går att använda. Den laminerade polyestern är mjuk och följsam. Dess självhäftande baksida medger montering på de flesta ytor, även de med låg ytenergi (plastytor, pulverlackerade ytor, etc.).
  • Hårdplastskyltarna monteras med Dubbelhäftande tejp på rulle eller något annat av våra Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .
  • Se fler skyltar under rubriken Varningsskyltar för farliga maskiner .
Version Självhäftande märke, Skylt.
Diameter 100 mm, 200 mm, 315 mm, 400 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Legislation Direktiv 92/58/EEG

Produktfiler

Referenser (7)

Se fler

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation