x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Förbudsskylt med piktogram "Förbjudet att åka på gaffelvagnen"

Ser till att arbetsutrustningen endast används för avsett ändamål.
  • Markerar förbjudna beteenden genom sitt tydliga piktogram och sina typiska färger.
  • Påminner om att man inte får stå på gaffelvagnarna.
  • Välj mellan 2 material: självhäftande polyester och polypropen. Båda materialen är slitstarka och användbara i utemiljöer.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Se alla artiklar (5)

Förbudsskylt med piktogram "Förbjudet att åka på gaffelvagnen"

Etiketter på rulle "Skyddsskor måste användas" EN ISO 7010, M008
41,00 kr Inkl moms: 51,25 kr

Referens

Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Förbudsskylt med piktogram "Förbjudet att åka på gaffelvagnen"

  • Minska risken för olyckor och skador på din lyftutrustning genom att förbjuda farliga eller olämpliga beteenden! Dessa skyltar och dekaler markerar att man inte får stå eller åka på gaffelvagnarna. Piktogrammet är utformat så att alla lätt ska kunna förstå dess budskap. Formen och färgerna överensstämmer med Arbetsmiljöverkets föreskrifter om skyltar och signaler för hälsa och säkerhet under arbete, AFS 2008:13.
  • Välj mellan 2 material: polypropen och laminerad polyester. Polypropen är ett slags hårdplast som rekommenderas på svåra ytor (t.ex. oljiga eller rostiga ytor) där självhäftande skyltmaterial inte går att använda. Den laminerade polyestern är mjuk och följsam. Dess självhäftande baksida medger montering på de flesta ytor, även de med låg ytenergi (plastytor, pulverlackerade ytor, etc.).
  • Hårdplastskyltarna monteras med Dubbelhäftande tejp på rulle eller något annat av våra Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .
  • Se även vår produktkategori Lager, emballage och transport .
Version Självhäftande märke, Skylt.
Diameter 100 mm, 200 mm, 315 mm, 400 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Legislation Direktiv 92/58/EEG

Produktfiler

Referenser (5)

Show more

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation