x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Efterlysande skylt med text - Brandsläckare

Hög lyskraft för maximal synlighet i mörkret.
  • Våra efterlysande skyltar och dekaler är gjorda av ett speciellt material som vid plötsligt mörker återreflekterar det ljus det har "lagrat" under dagen.
  • Avger ett starkt, men avklingande ljus som varar tillräckligt länge för att man ska kunna lokalisera brandsläckaren i en nödsituation.
  • Skyltmaterialet återuppladdas så fort det belyses på nytt och dess efterlysande egenskaper försämras inte med tiden.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Efterlysande skylt med text - Brandsläckare

Fönsterdekal i transparent plast "Väntrum"
175,00 kr Inkl moms: 218,75 kr

Referens

Per : styck
Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Efterlysande skylt med text - Brandsläckare

  • Efterlysande skyltar och dekaler med texten "Brandsläckare".
  • Fungerar som vilka brandskyltar som helst när det är ljust runt omkring - lyser av sig själva i mörkret! Något förenklat kan man säga att efterlysande material suger åt sig ljus som de sedan återreflekterar med en viss försening. Det är detta fenomen som får dem att lysa i mörkret. Efterlysande material är beroende av en ljuskälla för att fungera som de ska och går alltså inte att använda på ställen där det alltid är mörkt. Ju längre de belyses, desto bättre.
  • Skyltarna är gjorda av polypropen, ett hårt plastmaterial. De skruvas fast på väggen eller monteras med Dubbelhäftande tejp på rulle . Dekalerna är gjorda av polyeten. Den klisterförsedda baksidan medger montering på flertalet släta, rena och torra underlag.
  • Använd våra Efterlysande markeringar (vägledande markeringar och varningsmarkeringar) för att markera nödutgångar, hinder och farliga områden i mörkret.
Mått H 105 x B 297 mm, H 297 x B 105 x L 297 mm, H 450 x B 150 x L 450 mm.
Version Självhäftande märke, Skylt.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng