x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Efterlysande skylt med text - Stigarledning

Självlysande för maximal synlighet i mörkret.
  • Våra efterlysande skyltar och dekaler är gjorda av ett speciellt material som i mörkret lyser av sig självt efter exponering för en naturlig eller artificiell ljuskälla.
  • Skyltarnas luminans är avklingande, men varar så pass länge att de hinner hjälpa brandkår och annan räddningspersonal hitta viktig släckutrustning innan de slocknar.
  • Bakgrundsfärgen är röd och själva texten är efterlysande för en ökad läsbarhet i mörkret.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Efterlysande skylt med text - Stigarledning

Dubbelsidigt cykelställ för 16 cyklar
175,00 kr Inkl moms: 218,75 kr

Referens

Per : styck
Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Efterlysande skylt med text - Stigarledning

  • Efterlysande skyltar och dekaler med texten "Stigarledning".
  • Fungerar som vilka brandskyltar som helst när det är ljust runt omkring - lyser av sig själva i mörkret! Något förenklat kan man säga att efterlysande material suger åt sig ljus som de sedan återreflekterar med en viss försening. Det är detta fenomen som får dem att lysa i mörkret. Efterlysande material är beroende av en ljuskälla för att fungera som de ska och går alltså inte att använda på ställen där det alltid är mörkt. Ju längre de belyses, desto bättre.
  • Skyltarna är gjorda av kraftig polypropen och monteras med skruv eller Dubbelhäftande tejp på rulle . Dekalerna är gjorda av mycket tunn polyeten och går att klistra fast på de flesta underlag tack vare den självhäftande baksidan.
  • Använd våra Efterlysande markeringar (vägledande markeringar och varningsmarkeringar) för att märka ut nödutgångar, hinder och farliga områden i plötsligt mörker.
Mått H 105 x B 297 mm, H 297 x B 105 x L 297 mm, H 450 x B 150 x L 450 mm.
Version Självhäftande märke, Skylt.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng