x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Hörnskydd - Optichoc hörnprofil 35 mm

Ett flexibelt och beständig material för optimal stötdämpning.
  • Optichocs varnings- och skyddsprofiler är gjorda av återvinningsbart polyuretanskum. De är mycket mjuka och följsamma samt mycket beständiga mot slitage, kemikalier och höga temperaturer. De är perfekta i industriella miljöer.
  • Hörnskydden undviker personskador vid krockar med vassa hörn på möbler och lagerhyllor.
  • Skyddens självhäftande baksida medger en snabb och smidig montering.
Se fullständig produktbeskrivning

Hörnskydd - Optichoc hörnprofil 35 mm

Etiketter för märkning av strömningsriktning
311,00 kr Inkl moms: 388,75 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Hörnskydd - Optichoc hörnprofil 35 mm

  • Många arbetsolyckor inträffar i närheten av farliga platser som inte är tydligt utmärkta. Optichocs varnings- och skyddsprofiler signalerar utskjutande hörn och kanter i dina produktionsområden/ lager och hjälper på så vis till att förebygga arbetsolyckor.
  • Hörnen används ihop med Skyddsprofil för kanter - Optichoc rund L-profil 20 mm . vilken har exakt samma form och tjocklek. Tillsammans skapar de båda modellerna ett heltäckande skydd för bord, arbetsbänkar, lagerhyllor och liknande.
  • Skydden är gjorda av slitstarkt polyuretanskum som motstår både nötning och kemikalier. De är helt perfekta i omgivningar där man prioriterar effektivitet och hållbarhet. Materialet är helt och hållet återvinningsbart.
  • Hörnskydden är självhäftande vilket gör dem extremt enkla att montera.
  • Tänk på att utrusta personalen med Personlig skyddsutrustning och markera alla riskfyllda ställen med en av våra Varningsskyltar .
Version 2D, 3D.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng