x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kundanpassade avspärrningsband

Beskrivning

Vad kan jag använda avspärrningsbanden till?

Plastband för avspärrning och inhägning av temporära arbetsområden och områden med begränsat tillträde. Hindrar allmänheten från att komma i närheten av den avgränsade platsen.

Billiga och enkla att sätta ut vid vägarbeten, byggen, speciella evenemang, etc.

Avspärrningsbanden kan kundanpassas med egen text eller piktogram/logotyp vilket gör att förbipasserande personer direkt får en uppfattning om varför området i fråga är avspärrat.

Vilket piktogram ska jag välja till mitt avspärrningsband?

Vi låter dig välja mellan en stor mängd olika piktogram till ditt band.

 
Piktogram Användning
Triangelformat gult och svart piktogram
Varning
Gula, triangelformade piktogram med svart bård och svart symbol. Används generellt sett för att informera om förekommande farorså att nödvändiga skyddsåtgärder kan tas och eventuella olyckor undvikas. Piktogrammen i sig är väldigt lätta att förstå och kan dessutom kombineras med valfri text för maximal effekt (arbetsområde, risk för snöras, istappar, etc.).
Runt vitt och rött piktogram
Förbud
Vita, runda piktogram med svart symbol, röd bård och rött snedstreck över själva symbolen. Förbjuder farliga och olämpliga beteenden i närheten av det avspärrade området (t.ex. förbud mot att röka, förbud mot tillträde, etc.).

Vad bör jag tänka på när jag väljer tryck med logotyp?

För att kunna garantera ett bra slutresultat behöver vi din logotyp i gråskala eller enkla färger i ett lämpligt bildformat. Läs vår guide för mer tips om vad du bör tänka på när du väljer en logotyp för tryck.

Se våra vanliga frågor & svar angående kundanpassade produkter. Du kan även kontakta kundtjänst på telefonnummer 0201 203 192 / via e-post till contact@seton.se. Våra rådgivare hjälper gärna till med att hitta lösningar på dina behov!

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng