x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kundanpassade etiketter för lockout

Beskrivning

Varför använda etiketter för lockout?

Etiketter för lockout är oumbärliga vid elektrisk lockout, mekanisk lockout och lockout för ventiler: de informerar om att service- eller reparationsarbeten pågår på en viss utrustning och att man därför inte får sätta igång denna förrän arbetet har slutförts och etiketten plockats bort. De innehåller ofta information om vilken typ av arbete som utförs, namnet på ansvarig personal samt samt datum.

Vilket piktogram ska jag välja?

Det första steget när du beställer etiketterna består av att välja modell : etiketter med symbolen för allmän varning eller allmänt förbud. Såhär väljer du den som är bäst lämpad:

 
Piktogram Användning
Triangelformat gult och svart piktogram
Varning
Gula, triangelformade piktogram med svart bård och svart symbol. Används generellt sett för att informera om förekommande faror så att nödvändiga skyddsåtgärder kan tas och eventuella olyckor undvikas. Piktogrammen i sig är väldigt lätta att förstå och kan dessutom kombineras med valfri text för maximal effekt (arbetsområde, risk för snöras, istappar, etc.).
Runt vitt och rött piktogram
Förbud
Vita, runda piktogram med svart symbol, röd bård och rött snedstreck över själva symbolen. Förbjuder farliga och olämpliga beteenden i närheten av det avspärrade området (t.ex. förbud mot att röka, förbud mot tillträde, etc.).

Hur går jag tillväga för att kundanpassa mina etiketter för lockout?

Förutom att välja modell har du även möjlighet att bestämma vilken text du vill ha på dina etiketter. Texten är begränsad till max 4 textrader med max 4 tecken per rad. Den trycks automatiskt i svart på etiketterna med farosymbol och vitt på etiketterna med förbudssymbol. Textens stil (fet, kursiv eller understruken) går att ändra. Under den egna texten finns 3 rader med text + skrivfält som fylls i med hjälp av en märkpenna.

Etiketterna är gjorda av mjuk polyester som tål vatten, olja och extrema temperaturer (-40° till 100°C). De säljs i förpackningar om 10 ihop med buntband för fastsättning.

Kompletterande produkter

Våra låsboxar för grupplockout är perfekta för större arbetslag. De minskar antalet hänglås som behövs i samband med processbrytningen samtidigt som de ökar säkerheten då de ser till att ingen medarbetare råkar sätta igång utrustningen innan alla har arbetat klart.

Vi saluför även väskor för enkel förvaring och transport av din lockout-utrustning.

Se våra vanliga frågor & svar angående kundanpassade produkter. Du kan även kontakta kundtjänst på telefonnummer 0201 203 192 / via e-post till contact@seton.se. Våra rådgivare hjälper gärna till med att hitta lösningar på dina behov!

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng