Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Avspärrningsstolpar för lager

Våra mobila och modulära avspärrningsstolpar hjälper dig att organisera dina lagerlokaler på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder ett stort antal stolpar med utdragbara band och stolpar med kedja - en praktisk och prisvänlig lösning för permanent eller tillfällig avspärrning. Produkterna är oerhört lättanvända och finns i ett flertal väl synliga färgkombinationer.

27 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vanliga frågor & svar


Varför välja avspärrningsstolpar med band eller kedja?


En del lager kräver regelbunden omorganisering för optimerad godshantering och godstransport. Tillfälliga arbeten kan också kräva att vissa områden spärras av för att undvika olyckor.

Våra stolpar med band eller kedja är en praktisk, prisvänlig och anpassningsbar avspärrningsform som snabbt och enkelt sätts på plats och som lika snabbt tas bort när avspärrningen inte längre behövs.

Avspärrningarna finns i flera mycket synliga färgkombinationer, varav röd/vit för förbjudna områden och gul/svart för farliga områden. De kan kompletteras med en av våra Varningsskyltar eller Skyltar "Tillträde förbjudet" för maximal effekt.

Hur fungerar de?


Stolparna är försedda med en fot och står stadigt utan att sitta fast i marken. De kompletteras med en kedja eller utdragbart band som hindrar tillträdet för personer utan särskild behörighet. Kedjorna och banden går att dra i olika riktningar och fästs antingen mellan två stolpar eller mellan en stolpe och en vägg med hjälp av de särskilda tillbehören.

Se fler avspärrningsprodukter för tillfälliga och rörliga arbetsplatser under rubriken Avspärrning och skyltning av arbetsområden .

Se även våra Stolpar med rep eller rullband för köledning, vägledning och avspärrning på flygplatser, biografer, muséer, etc.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng