Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Stolpar med kedja

Våra stolpar med kedja är en praktisk, mobil och modulär avspärrningsform. De är perfekta för dig som behöver spärra av särskilda områden eller skapa trafikfria zoner på lagret.

Stolparna kan sättas ihop hur som helst och kompletteras med en kedja som hängs mellan två stolpar eller mellan en stolpe och en vägg.

15 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vanliga frågor & svar


Vad används stolparna med kedja till?


Våra mobila stolpar med kedja är perfekta när du vill spärra av stora områden till minsta möjliga kostnad. Vi erbjuder allt från prisvärda avspärrningspaket till enskilda stolpar, kedjor och tillbehör som kan kombineras nästan hur som helst.

Stolparna kan installeras både tillfälligt och permanent på arbetsplatsen. De är användbara såväl utomhus som inomhus och passar perfekt i lager- och fabriksområden samt vid tillfälliga arbetsplatser.

Vilka produktfördelar?


Våra avspärrningsstolpar med kedja är den perfekta lösningen för dig som behöver ett flexibelt och provisoriskt avspärrningssystem.

Stolparna går att anpassa till så gott som alla arbetsutrymmen. De står stadigt utan att fästas i marken till skillnad från våra skyddsräcken och går därför lätt att flytta och ta bort när de inte behövs längre.

Komplettera gärna dina avspärrningar med våra Skyltar "Tillträde förbjudet" för maximal effekt.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng