Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Diverse packtillbehör

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Underlätta lagerarbetet med våra packprodukter! Vi saluför flera praktiska tillbehör som underlättar arbetet för lagerpersonal som tar emot och skickar varor. Vi kan bland annat erbjuda påsförslutare för att stänga kassar, påsar och säckar, zip-påsar för att skicka småföremål och varuprover, universalknivar för att öppna emballerat gods, med mera.

25 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Underlätta lagerarbetet med våra packtillbehör!

Vi säljer flera praktiska tillbehör som underlättar arbetet för lagerpersonalen när den tar emot och skickar varor. Tillbehören ser till att arbetet kan utföras så snabbt och säkert som möjligt för maximal produktivitet.

Universalknivar och kartongöppnare

Våra knivar och kartongöppnare används för att snabbt och säkert öppna emballerat gods. De är till exempel perfekta för att skära upp packbanden på lastpallar med inkommande gods eller packtejpen på stängda kartonger så att man snabbt kan öppna dem och plocka ut innehållet.

Universalknivarna har flera fördelar gentemot andra sorters knivar:
  • De skär igenom nästan alla emballagematerial: kartong, packtejp, rep, packband, sträckfilm, etc.

  • De har ett infällbart knivblad som åker in i handtaget så fort man släpper skjutknappen, vilket gör att man kan stoppa dem i fickan utan att skada sig på dem när de inte används.

  • De används ihop med blad som går att byta ut när de börjar bli slöa och inte skär lika bra längre.


Kartongöppnarna är perfekta för att öppna kartonger, men går inte att använda till andra ändamål. Deras dolda knivblad gör att de kan användas utan risk för att skära sig i händerna.

Förutom universalknivar och kartongöppnare har vi även brevöppnare som används för att snabbt och säkert öppna kuvert till inkommande post så att man vinner tid när man har många brev att hantera.

Förpackningspåsar

Våra Zip-påsar och Blixtlåspåsar används för att stoppa små, lösa föremål och varuprover i så att de inte försvinner i fraktkartongen. De går båda två att återförsluta och återanvända flera gånger. Blixtlåspåsarna är gjorda av lite kraftigare plast som passar bättre för tunga eller vassa föremål.

Påsförslutare och buntband

Våra Påsförslutare och buntband används för att stänga kassar, påsar och säckar så att varorna inte åker ut under transport. Påsförslutarna går att öppna igen efter stängning (utan att man behöver klippa sönder dem) och kan därför återanvändas hur många gånger som helst. Buntbanden stängs en gång för alla och går sedan inte att lossa igen. För att öppna förpackningen måste man klippa sönder dem.

Missa inte heller våra buntband med eget tryck! Banden går att kundanpassa med företagets namn, logotyp och vilken annan information som helst. De är perfekta när man vill göra lite extra reklam för verksamheten.

Kompletterande produkter

Våra produkter för lagermärkning underlättar arbetet för orderplockarna genom att hjälpa dem att snabbt lokalisera varorna de letar efter. Se våra gångskyltar, siffror och bokstäver samt hyllkantsetiketter.

Använd våra transportkärror för att köra olika varor mellan lastbilen och lagerhyllan utan belastning på rygg och armar. Vi säljer både säckkärror för plana golv och trappkärror som kan användas för att transportera lasten upp och ner för trappor.

Se även vårt sortiment av förpackningsmaterial. Där hittar du allt från produkter för sträckfilmning och bandning av pallgods till Emballagetejp för förslutning av kartonger och emballageetiketter för märkning av ömtåligt gods.