Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Flytthjälpmedel och säkerhetsutrustning för lastkajer

Förebygg allvarliga olyckstillbud genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Med rätt utrustning och säkra arbetsrutiner kommer du långt! Vi erbjuder ett antal produkter för skydd av utrustning och personal som arbetar vid lastkajer.

19 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Lastkajer är en viktig del av alla lager- och distributionslokaler och det är oerhört viktigt att utrusta dem på ett bra sätt för att undvika olyckstillbud.

Skydd vid lastning/lossning av gods


Den rörelse som truckar och pallyftare orsakar när de kör in och ut med godset kan få lastbilen att krypa fram och skapa ett gap mellan släp och lastbrygga. Stoppklossar (hjulklossar) kilas fast vid lastbilens däck och ser till så att hjulen inte rör på sig under lastning och lossning.

Skydd mot skador vid transportering av gods


Se till att personalen inte skadar sig när den hanterar tunga och otympliga varor med hjälp av rätt transporthjälpmedel. Vi säljer flera sorters magasinkärror för säker varutransport.

Skydd mot fall från lastkaj


Använd våra speciella Skyddsräcken för gående för att skydda mot fall från lastkajer. Se även våra stolpar och kättingar under rubriken Avspärrningsstolpar, kedjor och tillbehör .

Skydd mot påkörningsskador


Motverka påkörningsskador på material och byggnader med hjälp av rejäla påkörningsskydd. Våra Påkörningsskydd för lastbryggor hindrar lastbilarna från att backa rakt in i lastkajskanten och skyddar således både byggnad och fordon mot kostsamma skador.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng