Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Stoppklossar och tillbehör

Våra praktiska stoppklossar (hjulklossar) immobiliserar fordon och släp. De är perfekta vid lastkajer, parkeringsplatser, campingplatser och andra platser där det är viktigt att kunna hindra hjulen från att helt plötsligt sättas i rörelse.

Vi säljer stoppklossar i ett flertal storlekar och material. Använd de speciella hållarna för att hänga upp stoppklossarna när dessa inte används.

10 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vad används stoppklossarna till?


Stoppklossar ökar säkerheten vid lastnings- och lossningsarbeten genom att immobilisera lastfordonet. De placeras framför lastbilens däck och hindrar dem från att ofrivilligt sättas i rörelse när man kör in och ut ur släpet med truckar och pallyftare. De används även flitigt på parkeringar och campingar och måste dessutom finnas i fordon som transporterar farligt gods.

Olika utföranden för olika användningsområden


Välj mellan lätta plastklossar, tåliga stålklossar eller stabila och stötabsorberande gummiklossar. Varje material har sina för- och nackdelar. Ska stoppklossarna användas till fordon som transporterar farligt gods bör du välja ett material som tål aggressiva ämnen.

Se våra Säckkärror och andra transporthjälpmedel för snabb och säker transport av tunga varor mellan lagerhyllan och lastkajen. Vi rekommenderar dig även att ta en titt på vårt utbud av Personlig skyddsutrustning !

Skydda personal som arbetar på platser med nivåskillnad från att trilla ner och slå sig med hjälp av ett rejält skyddsräcke. Se vårt Fast skyddsräcke för plattformar och lastkajer .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng