x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Liten tröskelramp i gummi

Perfekt för små nivåskillnader.
  • Kort ramp som är perfekt när man måste ta sig upp för låga hinder (trösklar, duschkabiner, etc.).
  • Den självhäftande undersidan gör att rampen lätt installeras.
  • Går att skära med cutter för en perfekt finish runt dörrfoder och dylikt.
Se fullständig produktbeskrivning

Liten tröskelramp i gummi Nyhet

Etiketter för märkning av strömningsriktning
120,00 kr Inkl moms: 150,00 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Liten tröskelramp i gummi

  • Ramp som gör det lättare för personer med nedsatt rörelseförmåga att ta sig över mindre hinder såsom trösklar, steg och kanterna till en duschkabin.
  • Se även våra Tillgänglighetsskyltar .
Höjd 10mm, 12mm, 16mm, 20mm, 4mm, 6mm, 8mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Kundkommentarer

Skickat
Betyg
Kommentarer

Tjänst: Det stod fel information om produkten på nätet vilket ledde till att jag fick fel produkt. Ni var snälla och krediterade fakturan, men dåliga på att meddela så jag fick ringa flera gånger. Texten i webbshoppen är fortfarande inte uppdaterad. Ni lovade att komma med info om alternativ produkt, men återkom aldrig.

Produkt(er): Det blev fel produkt pga felaktig produktbeskrivningSvar från Seton: Hej, Tack för din feedback. Vi kommer att ta vara på informationen eftersom att vi ständigt försöker att förbättra vår kundtjänst.Tyvärr så stod det fel på produktens bredd på hemsidan 1000 mm istället för 900 mm. Vi ber om ursäkt för detta och det var därför du fick en kredit på 100% av ordervärdet samt behålla produkten. Vår marketing avdelning gör sitt bästa för att ändra produktbeskrivningen på hemsidan men detta är en process som kan ta tid. Vår kundtjänst hann inte få svar från vår produktchef om eventuell ersättnings produkt innan ni ringde tillbaka.Tyvärr så fanns ingen lämplig och beklagar detta.

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng