Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Avspärrningar för arbetsområden

Se till att obehörig personal håller sig borta från farliga arbetsområden med hjälp av våra produkter för avspärrning och varselmärkning. Vi erbjuder en mängd smarta lösningar som ökar säkerheten vid diverse arbeten.

13 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Markera och avgränsa olika arbetsområden med en och samma produkt! Våra avspärrningsband försvårar obehörigt tillträde till farliga och förbjudna zoner.

Vår golvskylt kombineras med en av våra Skyltar "Tillträde förbjudet" eller markeras för hand med en spritpenna. Den stora skrivytan gör att du får plats med att skriva t.ex. anledningen till varför området stängts av, namnet på ansvarig personal och annan viktig information.

Vi tillhandahåller även produkter för "Tagout". Med "Tagout" menas applicering av en skylt som upplyser om att utrustningen inte får användas så länge arbetet pågår. Våra Märklappar i kartong med eget tryck är idealiska komplement till dina låsanordningar. Se även våra kundanpassade etiketter för lockout.

Se även våra Stolpar med band eller avspärrningskedja - en perfekt lösning för att spärra av loch leda personalen bort från farliga arbetsområden.