Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Säkerhetshänglås

Använd våra hänglås för att låsa maskiner och annan industriell utrustning. Låsens höga slitstyrka, olika storlekar och många färger underlättar processbrytningen.

16 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vi erbjuder högkvalitativa hänglås med flera olika låsmöjligheter:

Lika låsning
Innebär att alla hänglås har en precis likadan nyckel. Detta är ett smidigt alternativ när en och samma person använder flera lås. Det får under inga omständigheter användas vid grupplockout.
Olika låsning
Innebär att alla lås är unika och att varje nyckel öppnar endast ett hänglås. Detta medför extra säkerhet för arbetslag som består av flera personer. Låsen har en mycket hög precision, vilket ger fler unika nycklar och en mindre chans för dubletter.
Huvudnycklar
Gör det möjligt för arbetsledaren att öppna alla hänglås i nödsituationer. Beställ en eller flera huvudnycklar för att komplettera en eller flera hänglåsgrupper med lika eller olika låsning!

Vi saluför flera sorters Säkerhetshänglås . Läs vår guide för tips och goda råd om vad du behöver tänka på när du väljer.

Glöm inte att hänga en lockout-etikett på dina hänglås innan du går där ifrån! Etiketterna gör att vem som helst kan se vem som har låst utrustningen samt varför. Se våra kundanpassade etiketter för lockout.