Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Elektrisk lockout

Se till att bryta strömmen på spänningssatt utrustning innan du påbörjar nödvändiga service- och reparationsarbeten. Våra lås placeras på elkontakter, automatsäkringar och strömbrytare och gör det helt omöjligt att slå på strömmen igen.

30 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Förebygg olyckor vid arbete med spänningssatt utrustning genom säkra arbetsrutiner. Om möjligt ska utrustningen vara spänningslös. Bryt strömmen och använd en av våra låsanordningar för Elektrisk lockout för att försäkra dig om att ingen kollega kan koppla på den igen medan du arbetar.

Våra lås för elkontakter, automatsäkringar och strömbrytare gör reparations- och servicearbeten på elektrisk utrustning helt säkra. Förutom ett brett produktutbud tillhandahåller vi även en stor mängd informationsmaterial. Följ länkarna nedan för att komma till våra artiklar:

Vad menas med Lockout/Tagout?
De olika etapperna i en lockout-process
Lockout: elektriska risker
Välj rätt hänglås

Det är viktigt att inspektera arbetsplatsens elektriska apparater med jämna mellanrum för att minska risken för olyckor och driftstörningar på grund av bristfälligt underhåll. Våra smarta etiketter med tidsindikator hjälper dig att på ett väldigt enkelt sätt hålla koll på när det är dags att se över utrustningen igen!