Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)
NYHETSHÖRNAN |

Nytt hos Seton!

Vad kan man hitta bland våra nyheter? Frågan kan verka banal. Först och främst hittar man naturligtvis produkter som nyligen har lagts till i vårt sortiment. Men inte bara! Hos oss betyder ordet “nyhet” mycket mer än så: våra nya produkter är inte enbart produkter som nyss har släppts på marknaden, utan även ett nytt sätt att hjälpa dig spara tid och pengar!

Har du någonsin tittat på en arbetsuppgift och tänkt "det måste finnas ett bättre sätt att göra detta på"? Då vet du hur vi tänker! Varför göra något nytt om det nya inte medför en förbättring av det gamla?

I takt med att arbetsmetoder, lagstiftning och teknologi utvecklas gör även dina krav på oss och de produkter vi tillhandahåller det. Därför har vi lanserat en nyhetshörna där du hittar nya, innovativa produkter som är speciellt utformade för att göra ditt arbete enklare och säkrare varje dag.

Lager, emballage och transport

NYHET

Utrustning för receptioner, kontor och andra inomhusområden

NYHET

Hantering av farliga ämnen

NYHET

Lockout & Tagout

NYHET

Etiketter och etikettskrivare

NYHET

Första hjälpen

NYHET

Brandsäkerhet, nödutrymning och livräddning

NYHET

Vad rättfärdigar lanseringen av en ny produkt?

Vi utökar inte vårt sortiment bara för sakens skull. Varje nytt tillägg är resultatet av en lång beslutsprocess. Innan vi lanserar en ny produkt kollar vi alltid att den uppfyller åtminstone ett av nedanstående kriterier:

 • Produkten finns inte redan i vårt sortiment
 • Produkten medför en teknisk förbättring eller ökad användarvänlighet
 • Produkten behövs för att man ska kunna uppfylla kraven i nya föreskrifter

Våra säkerhetsexperter ställer sig dessutom följande 3 frågor för att försöka hitta lösningar som hjälper oss att nå vårt mål - att tillgodose även de mest krävande kundernas behov:


 • Vad söker våra kunder?
 • Vad behöver våra kunder?
 • Hur kan vi göra livet lättare för våra kunder?
Customer approved

Vi är stolta över vårt breda produktsortiment som är fullt av produkter som DU vill ha, som DU behöver och som, framförallt, gör ditt arbete lite lättare varje dag.

Produktinnovation och produktutveckling - en av våra byggstenar

Vi är stolta över att kalla oss experter på hälsa och arbetssäkerhet. I en ständigt föränderlig värld är vi alltid på utkik efter de senaste nyheterna. Vare sig det rör sig om en helt ny produkt på marknaden, en förbättring av en redan befintlig produkt eller en förändring av en produkt till följd av en lagändring, håller vi oss alltid redo att införa denna i vårt sortiment så fort som möjligt.

Vi gör vårt yttersta för att du alltid ska hitta det bästa och senaste hos oss. Hur? Genom att lyssna på dig!

Vi pratar ofta med våra kunder för att få en uppfattning om vad de verkligen behöver samt vilka svårigheter de ställs inför varje dag och använder all vår samlade kunskap till att skapa innovativa produktlösningar som tillgodoser samtliga kunders behov!

Innovativa kundlösningar - vår specialitet

Produktinnovationer är så mycket mer än bara nya produkter. De är nya produkter som dessutom är praktiska, originella och kreativa.

De flesta yrkesbranscher är under konstant utveckling. Högre krav ställs på ökad produktivitet samtidigt som arbetstagarnas hälsa och säkerhet inte får äventyras. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta produkter som hjälper dig att prestera bättre, på ett säkrare sätt. Våra produkter är utvecklade med dina behov i åtanke! Varje år besöker våra säkerhetsexperter olika arbetsplatser för att se hur dessa fungerar samt vilka problem och säkerhetsrisker personalen ställs inför. Under dessa besök ser vi hur och när våra produkter används och får på så sätt en uppfattning om hur de kan förbättras:

 • Har kunden gjort några ändringar av den ursprungliga produkten?
 • Använder kunden produkten på ett sätt som skiljer sig från hur vi hade tänkt oss?
 • Har kunden stött på problem vid användandet av produkten?
 • Vad är arbetsprocessen innan och efter användandet av produkten?
 • Vad kan vi lära oss av detta?

När vi har identifierat de områden som ger utrymme för förbättring ordnar vi diskussionsgrupper med personer från olika branscher som med sina synpunkter och idéer hjälper oss att förstå hur produkten kan bli ännu bättre. Därefter sätter vi igång med utveckling, tillverkning och produkttester.

Vad gör en produkt till en innovativ produkt?

Många gånger är det något enkelt, som att byta material eller kombinera ihop två olika produkter till en och samma. Innovation handlar ofta om små justeringar som förändrar framtiden och kundernas liv. Ibland behövs större ändringar eller helt nya produkter som inte redan finns på marknaden.

Vi nöjer oss inte med att ta fram enstaka produkter som gör arbetet enklare för vissa kunder. Vårt mål är att kunna tillhandahålla kompletta produktsortiment med nytänkande och praktiska lösningar som tillgodoser alla våra kunders olika behov.