Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Förvaringssystem för hörselskydd

Hörselskydd måste bäras i arbetsmiljöer där bullernivån är så hög att den kan skada hörseln. Arbetsgivaren är skyldig att tillhandahålla lämpliga skydd. Utrusta din arbetsplats med hjälp av våra förvaringslådor och dispensrar för Hörselkåpor och Öronproppar . Placera dessa i närheten av arbetsområdet tillsammans med en av våra Påbudsskyltar som påpekar att skydden måste användas.

3 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Arbetsgivaren måste se till så att den skyddsutrustning som arbetsförhållandena kräver finns tillgänglig. I enlighet med AFS 2001:3 måste han dessutom "... se till att den personliga skyddsutrustningen underhålls, kontrolleras, repareras och förvaras så att dess skyddseffekt och hygieniska standard bibehålls. Utrustning som skadats eller av annan anledning kan antas ha otillräcklig skyddseffekt får inte användas."

Vi saluför lådor och skåp för en säker och hygienisk förvaring av alla sorters Hörselkåpor . Vi erbjuder även dispensrar för enkel åtkomst till arbetsplatsens Öronproppar .

Visste du att det är obligatoriskt att bära hörselskydd på arbetsplatser där bullernivån överstiger 85 dB? Arbetsområdet måste dessutom förses med skyltar som tydligt anger att skydden måste användas. Se våra Påbudskyltar: personlig skyddsutrustning .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng