Skor för livsmedelsindustrin
Våra stövlar kompletteras med Skyddskläder för engångsbruk och används i yrkesbranscher med högt ställda krav på renhet och sterilitet. De uppfyller kraven i gällande skyddsnormer.
Hygien och renlighet är nyckelord vid hantering av livsmedel. I personalens arbetsutrustning ingår ofta arbetskläder eller förkläden som endast får användas under jobbtid, hättor som håller håret på plats och ser till att inga hårstrån trillar i maten samt eventuellt Engångshandskar
.
Vissa arbetsgivare kan dessutom kräva att du bär särskilda yrkesskor. Våra livsmedelsstövlar är lätta att rengöra och har en halksäker sula som är praktisk i köksområden där det kan finnas stekfett och spilld vätska på golvet.
Är det krav på att använda viss skyddsutrustning på din arbetsplats? Då kan det vara en bra idé att påminna om detta. Se våra Påbudskyltar: personlig skyddsutrustning
.