Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Mätinstrument

Förebygg olyckor och ohälsa på arbetsplatsen genom att systematiskt kontrollera faktorer som kan bidra till en ökad olycksrisk. Vi säljer ett flertal mätinstrument för professionellt bruk. Samtliga produkter är speciellt utvalda av våra säkerhetsexperter.

4 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Systematiskt arbetsmiljöarbete syftar till att förebygga olyckor och ohälsa på arbetsplatsen. Inspektion, provning, mätning, justering, reparation, skötsel och service är alla en viktig del av arbetet. Vi erbjuder ett flertal mätinstrument som hjälper dig att hålla din arbetsplats säker och trivsam!

Spänningsprovare är mycket användbara vid service- och reparationsarbeten på spänningssatt utrustning. Instrumentet mäter spänning och kontinuitet samt detekterar fel fasföljd och fasvridning. För ett optimalt skydd vid elarbeten rekommenderar vi dig att använda vår särskilda Utrustning för elektriskt arbete .

Elektromagnetisk strålning innebär en hälsorisk för både människor och djur. Strålningen kan bland annat framkalla stress, obehag och beteendeförändringar. Vår magnetfältsmätare mäter de elektromagnetiska fält som avges av t.ex. kraftledningar, hushållsmaskiner, mobiltelefoner och radioantenner och larmar när deras styrka närmar sig det godkända gränsvärdet.

Det är även viktigt att inte glömma bort osynliga faktorer så som höga bullernivåer, dålig luftkvalitet, dåliga ljusförhållanden och alldeles för låg/hög lufttemperatur. Vår multimeter mäter både temperatur, luftfuktighet, ljus- och ljudstyrka. Hörselskydd måste användas på arbetsplatser där bullernivån överstiger 85 dB. Se vårt utbud av Hörselkåpor och öronproppar .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng