Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Spadar, skyfflar och isskrapor

Var noga med att skotta undan snön på dina uppfarter, trottoarer och parkeringar för att öka framkomligheten samt hindra slask och isbildning. Vi tillhandahåller spadar, skyfflar och skrapor för att du ska kunna hålla dina utomhusområden snö- och isfria.

5 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Vilka regler som gäller för snöröjning på vintern skiljer sig mellan olika kommuner, men generellt sett är det fastighetsägarens ansvarar att hålla gångbanor, trottoarer och trappor inom fastigheten snö- och halkfria. I vissa kommuner sträcker sig detta ansvar dessutom till gångbanor utanför fastigheten. Kommunen har ansvaret för vinterväghållningen av gator, vägar, torg, parker och andra allmänna platser.

Särskilda åtgärder kan även krävas för att motverka halkolyckor på arbetsplatsen, i enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrifter om arbetsplatsens utformning:

"Golv, trappsteg, lastkajer och lastbryggor samt markbeläggningen på utomhusarbetsplatser ska vara utförda så att halkrisken är liten och, där det behövs, så att ytskiktet motverkar halkning."

"Det är viktigt att arbetsplatser och pausutrymmen utomhus utformas och sköts så att risken för halka och fall minimeras. Vid risk för halka under vintersäsongen behöver arbetsområden och förbindelseleder skottas och sandas."

Du kanske även är intresserad av följande produktkategorier? Salt- och sandbehållare .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng