Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Personlig skyddsutrustning och verktyg för elektriskt arbete

Våra dielektriska produkter är idealiska för installations-, underhålls- och reparationsarbeten på spänningssatt utrustning då de minskar risken för skada vid kontakt med en kraftkälla. Här hittar du bland annat vår personliga skyddsutrustning för elektrikerarbeten samt våra elektriskt isolerande hänglås.

5 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Vi saluför 2 olika sorters icke-ledande hänglås:

Våra Hänglås i nylon/aluminium är gjorda av nylon och aluminium. Låshuset är elektriskt isolerande medan bygeln, som är gjord i aluminium leder ström. Där det finns risk för att komma i kontakt med strömförande objekt bör elektrikerhandskar användas för säkerhets skull. Det isolerade låshuset skyddar mot elstötar när nyckeln förs in.

Våra Elektriskt isolerande hänglås i nylon är helt och hållet gjorda av nylon. Plastmaterialet skyddar mot strömgenomgång och ljusbåge. Nyckeln är tillverkad av metall, men det isolerade låshuset skyddar mot elstötar när denna förs in i låset. Plastkonstruktionen innebär även att hänglåset är gnistfritt och därmed perfekt för arbete i explosionsfarliga zoner.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng