x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Etiketter på rulle "Kraftigt magnetfält" EN ISO 7010, W006

Undvik olyckor genom att försäkra dig om att alla är medvetna om riskerna de exponeras för på arbetsplatsen.
  • Starka magnetfält kan påverka hälsan. För maximal säkerhet måste områden där det finns en risk att exponeras märkas med tydliga varningsskyltar.
  • Signalera faran med dessa självhäftande piktogram på rulle.
  • Den transparenta skyddsfilmen ökar märkenas tålighet mot slitage, fukt och UV-strålning och gör att de kan användas både inom- och utomhus.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Etiketter på rulle "Kraftigt magnetfält" EN ISO 7010, W006

Skylt med piktogram "Skyddsglasögon med mörk lins måste användas" EN ISO 7010, M007
711,00 kr Inkl moms: 888,75 kr

Referens

Per : Rulle om 250 märken
Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Etiketter på rulle "Kraftigt magnetfält" EN ISO 7010, W006

  • Denna produkt uppfyller kraven i ISO 7010 och AFS 2008:13 vilka fastställer utformning och färg av varsel- och säkerhetssymboler. Enligt dessa föreskrifter ska alla varningsskyltar bestå av en svart symbol på gul botten + en svart bård runt själva symbolen. Det gula måste täcka åtminstone 50% av skyltens totala yta.
  • Märkena är gjorda av laminerad polyester (B-7541) av mycket hög kvalitet. Klistrets höga vidhäftningsförmåga gör att de fäster väl på flertalet ytor.
  • Symbol W006 används i närheten av apparater som avger starka magnetfält. Den säljs även styckvis. Se våra Skylt med piktogram "Kraftigt magnetfält" EN ISO 7010, W006 .
Sida 100 mm, 25 mm, 50 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Legislation Överensstämmer med EN ISO 7010:2012

Produktfiler

Mer information & tips

Laminerad polyester

Egenskaper: Användningsområden: Överblick:
  • Märkena är gjorda av polyester som först tryckts i en termotransferskrivare och sedan försetts med ett transparent laminat, också det i polyester.
  • Märkena är försedda med ett akryllim som garanterar bästa möjliga vidhäftning på material med låg ytenergi (polypropen, ABS-plast, etc.).
  • Materialet tål slitage och går att använda utomhus.

Våra märken i laminerad polyester är perfekta för dig som behöver sätta upp varselskyltar på arbetsplatsen men som inte kan eller vill borra hål i väggarna - märkena klistras direkt på alla rena, torra och släta underlag! Materialet är dessutom billigare än både polypropen, ABS-plast och aluminium.

Självhäftande märke i laminerad polyester

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng