x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Utdragbara avspärrningsband för koner - Skipper™

Oerhört praktiska och mångsidiga!
  • Bandkassett med utdragningsbart avspärrningsband.
  • 3 skåror som gör att du kan fästa band från andra enheter.
  • Monteras direkt på Skipper™ varningskoner och stolpar.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Se alla artiklar (11)

Utdragbara avspärrningsband för koner - Skipper™

Manuell präglingsmaskin
810,00 kr Inkl moms: 1 012,50 kr

Referens

Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Utdragbara avspärrningsband för koner - Skipper™

  • Skipper™ är den perfekta lösningen när du behöver skapa temporära avspärrningar inom- och utomhus på bensinstationer, flygplatser, affärer, köpcentra, etc.
  • Bandet är hela 9 m långt i utdraget läge. Bandlängden kan justeras efter behov och blockeras vid önskad längd tack vare låsmekanismen på ena sidan.
  • Låsmekanismen gör även att bandet aldrig slakar (inte ens vid kraftig blåst) vilket ökar varningskonernas/stolparnas stabilitet och minskar risken för att de ska välta.
  • Bandet kan dras mellan en stolpe och en vägg med hjälp av vårt Väggfäste till Skipper™ bandkassett . Själva bandkassetten kan placeras på vanliga varningskoner eller på en Avspärrningsstolpe - Skipper™ .
  • Kan kombineras med vårt Varningsljus till Skipper™ och Skipper™ XS för en bra synlighet i mörka och dunkla förhållanden. Passar även ihop med vår speciella Skylthållare till Skipper™ bandkassett .
Beskrivning Anordning med röd/vitt band, Anordning med svart/gult band, Grå bandkassett med röd/vitt band, Grön bandkassett med röd/vitt band, Orange bandkassett med röd/vitt band, Orange kassett utan band, Röd bandkassett med röd/vitt band.
Färg(er) Blå, Grå, Grön, Orange, Röd.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Praktiska guider & Vanliga frågor

Mer information & tips

Skipper™ - ett avspärrningsband med många smarta detaljer!

Broms

Bromsen gör att bandet kan spärras vid önskad längd.

Denna funktion är särskilt praktisk vid utomhusbruk eftersom den stoppar kraftiga vindpustar från att få bandet att dras ut.

Plocka bort toppen på avspärrningsanordningen för att kunna klipsa fast en av tillbehören (Skipper™ lampa eller skyltfäste).

Tillbehören passar även Skipper™ XS. 

Borttagbar topp
Svart ändeUtdragbart band

Den speciella änden gör att du snabbt och enkelt fäster avspärrningen vid en stolpe eller ett träd genom att dra den runt det önskade föremålet och sedan haka fast den direkt i bandet.

Du behöver med andra ord inga tillbehör för att fästa bandet!

Referenser (11)

Se fler

Kundkommentarer

Skickat
Betyg
Kommentarer

Tjänst: Beställningen gick snabbt operatören hos Seton visste direct vilka produkter det gällde fick även råd som gjorde att jag ändrade på ordern.
leveransen kom snabbt som utlovats.

Produkt(er): Omdömmet jag lämnade på första sidan gäller även här.

Tjänst: Ett företag som man inte kan ringa till och bara sporadiskt svarar på mail är INTE godkänt av oss.Svar från Seton: Bäste kund.Vi tackar för din feedback. Det verkar som att vi svarade på ditt e-mail redan samma dag. Efter det tog vi inte kontakt med dig på nytt då vi blivit informerade om att varorna redan hade levererats.Vi beklagar att du upplever det som att vi inte har tagit hand om din beställning på ett tillfredsställande sätt (trots att vi från vårt håll har kontrollerat att allt har varit okej). Med dina synpunkter i åtanke ska vi försöka att anstränga oss mer i framtiden.Om du ringer oss när vi har stängt eller när alla linjer är upptagna går det bra att lämna ett meddelande så ringer vi tillbaka så snabbt som möjligt.

Produkt(er): Bra produkt men som jag tidigare skrev dålig service vid problem.

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation