x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Skylt med piktogram "Farlig elektrisk spänning" EN ISO 7010, W012

Varna för farlig elektrisk spänning så att alla förstår.
  • Varselskyltar med den internationella symbolen för farlig elektrisk spänning.
  • Skyltarna är gjorda av 1,5 mm tjock polypropen som kan monteras i stort sett överallt med hjälp av skruvar eller dubbelhäftande tejp.
  • Dekalerna är gjorda av självhäftande polyester med transparent laminat, också det av polyester. De går att klistra fast på de flesta ytor.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Skylt med piktogram "Farlig elektrisk spänning" EN ISO 7010, W012

Kameraattrapp, vridbar 360°
66,00 kr Inkl moms: 82,50 kr

Referens

Per : Ark om 3 etiketter
Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Skylt med piktogram "Farlig elektrisk spänning" EN ISO 7010, W012

  • Överensstämmer med ISO 7010. Denna nya standard fastställer utformning och färg av varsel- och säkerhetssymboler och gäller i hela Europa.
  • Välj mellan 2 olika material: polypropen och laminerad polyester. Dekalerna i laminerad polyester är självhäftande och fäster på de flesta ytor. De är oerhört slitstarka och kan användas både inom- och utomhus. Skyltarna i polypropen är att föredra på underlag där dekalernas klister har svårt att fästa (oljiga, rostiga eller mycket skrovliga underlag). De skruvas upp på väggen eller fästs med Dubbelhäftande tejp på rulle . Även de går att använda i utemiljöer.
  • Var extremt försiktig när du arbetar med spänningssatt utrustning. Använd gärna elektriskt isolerande skyddsutrustning för maximal säkerhet. Se våra elektrikerhandskar.
Version Dekal, Skylt.
Sida 100 mm, 200 mm, 315 mm, 50 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Legislation Överensstämmer med EN ISO 7010:2012

Produktfiler

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng