x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Skylt med piktogram "Nedfallande föremål" EN ISO 7010, W035

Skyltar och självhäftande dekaler vars tydliga symbol ser till att alla är medvetna om riskerna i området.
  • Undvik allvarliga skador genom att uppmärksamma befintliga risker och uppmuntra folk i närheten att vidta skyddsåtgärder.
  • Placera en av våra skyltar och dekaler i områden där det finns en överhängande risk att träffas i huvudet av ett fallande föremål.
  • Våra märkprodukter överensstämmer med EN ISO 7010 vilket betyder att de är speciellt utvecklade för att kunna förstås av alla, överallt i europa.
Se fullständig produktbeskrivning

Skylt med piktogram "Nedfallande föremål" EN ISO 7010, W035

Etiketter för märkning av strömningsriktning
66,00 kr Inkl moms: 82,50 kr

Referens

Per : styck
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Skylt med piktogram "Nedfallande föremål" EN ISO 7010, W035

  • Överensstämmer med ISO 7010. Denna nya standard fastställer utformning och färg av varsel- och säkerhetssymboler och gäller i hela Europa.
  • Välj mellan 2 olika material: polypropen och laminerad polyester. Dekalerna i laminerad polyester är självhäftande och fäster på de flesta ytor. De är oerhört slitstarka och kan användas både inom- och utomhus. Skyltarna i polypropen är att föredra på underlag där dekalernas klister har svårt att fästa (oljiga, rostiga eller mycket skrovliga underlag). De skruvas upp på väggen eller fästs med Dubbelhäftande tejp på rulle . Även de går att använda i utemiljöer.
  • Tillhandahåll Skyddshjälmar och -kepsar vid arbeten i områden med risk för fallande föremål. Påminn arbetstagarna om att de måste bära sina skyddshjälmar med hjälp av våra Skylt med piktogram "Skyddshjälm måste användas" EN ISO 7010, M014 .
Version Dekal, Skylt.
Sida 100 mm, 200 mm, 315 mm, 50 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler


  • Fiche matériau polyester laminé
    > Download

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng