Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Förbudsskyltar: trafikområden och parkeringar

Felparkerade fordon kan ge upphov till onödiga trafikstörningar. Undvik kaos genom att klart och tydlig markera var folk INTE FÅR parkera sina bilar. Komplettera förbudsmarkeringen med Parkeringsskyltar som visar var de å andra sidan FÅR ställa sig.

Hittar du inte en skylt som passar i vårt standardsortiment? Vårt designverktyg hjälper dig att skapa, förhandsgranska och beställa kundanpassade förbudsmärken direkt på nätet.

11 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Form  
Rund(5)
Rektangulär(2)
Åtthörnig(1)
Diameter  
100 mm(6)
200 mm(6)
315 mm(6)
400 mm(5)
Version  
Skylt(8)
Självhäftande märke(7)
Dekal(1)

Trafikkaos uppstår lätt på platser som tar emot många besökare på grund av dåligt parkerade fordon som hindrar eller stör trafiken.

Undvik olovlig parkering genom att sätta upp tydliga skyltar i områden där folk har tendens att ställa sina bilar. Räcker inte detta kan du förstärka förbudsmarkeringen med en heldragen, gul linje eller symbolen "Parkering förbjuden" på marken. Struntar folk i parkeringsförbudet trots både skyltar och vägmarkeringar spärras området av för att göra det helt omöjligt att stanna eller parkera där.

Åstadkom tydliga och hållbara vägmarkeringar med vår Målarfärg och sprayfärg .

Märk ut de platser där folk faktiskt får parkera sina fordon med en av våra Parkeringsskyltar .

Våra skyltar finns i ett flertal olika material, format och utföranden. Vår materialguide hjälper dig att välja rätt produkt.

Se hela vårt sortiment av Utrustning för parkeringar och utomhusområden .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng