x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Stötindikatorer - Drop-N-Tell

Signalerar till mottagaren att godset kan ha skadats under frakt utan att denne måste öppna försändelsen för att kontrollera.
  • Stötindikatorer som klistras på fraktkartonger för att kontrollera om dessa har hanterats tillräckligt varsamt under frakt.
  • De mörkblå pilarna visar att godset har tappats i marken eller utsatts för stötar som överstiger det tillåtna gränsvärdet (G-värdet) och som kan ha skadat innehållet.
  • Välj mellan en modell för engångsbruk och en återställbar modell som kan återanvändas upp till 50 gånger.
Se fullständig produktbeskrivning

Stötindikatorer - Drop-N-Tell

Skylt i rostfritt stål "Herrtoalett"
3 059,00 kr Inkl moms: 3 823,75 kr

Referens

ICH25
Per : Förpackning om 50 stycken
Begär en offert

Beskrivning

Stötindikatorer - Drop-N-Tell

  • Självhäftande stötindikatorer som klistras på fraktkartonger innehållande föremål som kan skadas vid ovarsam hantering.
  • Om godset tappas eller utsätts för hårda stötar signalerar stötindikatorn till mottagaren att det måste kontrolleras noga vid ankomst då det kan ha tagit skada.
  • Se även vår Vältindikator - Tip-N-Tell .

Produktspecifikationer

Beskrivning
Stötindikator för engångsbruk
Egenskaper
G-värde 25
Fäste
Självhäftande
Klister
Ja
Per
Förpackning om 50 stycken

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation