x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Etiketter på rulle "Rökning förbjuden" EN ISO 7010, P002

Används överallt där rökning är förbjuden.
 • 250 etiketter på rulle.
 • Klistras fast på väggar, dörrar och fönster vid ingången till rökfria områden.
 • Användningsområden: inom- och utomhus.
Se fullständig produktbeskrivning

Etiketter på rulle "Rökning förbjuden" EN ISO 7010, P002

Etiketter för märkning av strömningsriktning
711,00 kr Inkl moms: 888,75 kr

Referens

Per : Rollo de 250
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Etiketter på rulle "Rökning förbjuden" EN ISO 7010, P002

 • I och med Tobakslag 1993:581 är rökning numer förbjuden "i lokaler som är avsedda för barnomsorg, skolverksamhet eller annan verksamhet för barn eller ungdom samt på skolgårdar och på motsvarande områden utomhus vid förskolor och fritidshem, i lokaler som är avsedda för hälso- och sjukvård, i lokaler som är avsedda för gemensamt bruk i bostäder och inrättningar med särskild service eller vård, på färdmedel i inrikes kollektivtrafik eller i lokaler och andra utrymmen som är avsedda att användas av den som reser med sådana färdmedel, i restauranger och på andra serveringsställen, utom när servering sker utomhus (...)".
 • Märk ut dina rökfria områden med lämpliga skyltar/etiketter.
 • Denna symbol är utformad i enlighet med ISO 7010, en relativt ny standard som syftar till att göra säkerhetsskyltarnas innebörd mer förståelig för alla, oavsett var de befinner sig i världen.
 • Etiketterna är laminerade för extra slitstyrka och försedda med ett starkt klister som fäster på de flesta rena, torra och fettfria ytor.
 • Våra rullar är mycket praktiska. De är platsbesparande, lättförvarade och kan stoppas i fickan eller i verktygslådan utan att märkena blir fula och skrynkliga.
 • Se fler skyltar Skyltar "Rökning förbjuden" .
Diameter 100 mm, 25 mm, 50 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Produktfiler


 • Fiche matériau polyester laminé
  > Download

Mer information & tips

Laminerad polyester

Egenskaper: Användningsområden: Överblick:
 • Märkena är gjorda av polyester som först tryckts i en termotransferskrivare och sedan försetts med ett transparent laminat, också det i polyester.
 • Märkena är försedda med ett akryllim som garanterar bästa möjliga vidhäftning på material med låg ytenergi (polypropen, ABS-plast, etc.).
 • Materialet tål slitage och går att använda utomhus.

Våra märken i laminerad polyester är perfekta för dig som behöver sätta upp varselskyltar på arbetsplatsen men som inte kan eller vill borra hål i väggarna - märkena klistras direkt på alla rena, torra och släta underlag! Materialet är dessutom billigare än både polypropen, ABS-plast och aluminium.

Självhäftande märke i laminerad polyester

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng