x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Etiketter på rulle "Får ej användas för planslipning" EN ISO 7010, P032

Tydliga och lättanvända symboler som påminner om de säkerhetsregler som gäller på arbetsplatsen.
  • Mjuka och flexibla märken med ett starkt häftämne.
  • Laminat för extra skydd mot smuts, fukt, slitage och UV-strålning.
  • Informerar om att verktyget i fråga inte får användas till ytslipning då slipskivorna riskerar att gå sönder och kastas ut från slipmaskinen i hög hastighet.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Etiketter på rulle "Får ej användas för planslipning" EN ISO 7010, P032

Etiketter med faropiktogram "Explosiva ämnen" och skrivfält
711,00 kr Inkl moms: 888,75 kr

Referens

Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Etiketter på rulle "Får ej användas för planslipning" EN ISO 7010, P032

  • Denna produkt uppfyller kraven i ISO 7010 och AFS 2008:13 vilka fastställer utformning och färg av varsel- och säkerhetssymboler. Enligt dessa föreskrifter ska alla förbudsskyltar bestå av en svart symbol på vit botten + en röd bård och ett rött snedstreck 45° över själva symbolen. Det röda måste täcka åtminstone 35% av skyltens totala yta.
  • Märkena är tillverkade av laminerad polyester (B-7541) av utmärkt kvalitet. Klistrets höga vidhäftningsförmåga gör att de fäster mycket väl på flertalet ytor.
  • Symbol P032 finns även i andra utföranden. Se våra Skylt med piktogram "Får ej användas för planslipning" EN ISO 7010, P032 .
Diameter 100 mm, 25 mm, 50 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Legislation Överensstämmer med EN ISO 7010:2012

Produktfiler

Mer information & tips

Laminerad polyester

Egenskaper: Användningsområden: Överblick:
  • Märkena är gjorda av polyester som först tryckts i en termotransferskrivare och sedan försetts med ett transparent laminat, också det i polyester.
  • Märkena är försedda med ett akryllim som garanterar bästa möjliga vidhäftning på material med låg ytenergi (polypropen, ABS-plast, etc.).
  • Materialet tål slitage och går att använda utomhus.

Våra märken i laminerad polyester är perfekta för dig som behöver sätta upp varselskyltar på arbetsplatsen men som inte kan eller vill borra hål i väggarna - märkena klistras direkt på alla rena, torra och släta underlag! Materialet är dessutom billigare än både polypropen, ABS-plast och aluminium.

Självhäftande märke i laminerad polyester

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation