x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Etiketter på rulle "Förbjudet att använda skor med metalldubb" EN ISO 7010, P035

Minimera risken för olyckor genom att informera om förbjudna beteenden med en skyltning som alla förstår.
  • Lättavlästa märken i självhäftande polyester.
  • Den transparenta skyddsfilmen ökar märkenas beständighet mot slitage, fukt och UV-strålning och gör att de kan användas både inom- och utomhus.
  • Symbolen informerar om att skor med metalldubbar inte får användas i vissa områden då de medför en ökad halkrisk på en del golvtyper.
Se fullständig produktbeskrivning

Select Options

Etiketter på rulle "Förbjudet att använda skor med metalldubb" EN ISO 7010, P035

Etiketter på ark "Tvätta händerna" EN ISO 7010, M011
711,00 kr Inkl moms: 888,75 kr

Referens

Per : Rollo de 250
Antal Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Etiketter på rulle "Förbjudet att använda skor med metalldubb" EN ISO 7010, P035

  • Denna produkt uppfyller kraven i ISO 7010 och AFS 2008:13 vilka fastställer utformning och färg av varsel- och säkerhetssymboler. Enligt dessa föreskrifter ska alla förbudsskyltar bestå av en svart symbol på vit botten + en röd bård och ett rött snedstreck 45° över själva symbolen. Det röda måste täcka åtminstone 35% av skyltens totala yta.
  • Symbol P035 talar om att man inte får använda skor med metalldubbar på vissa golvtyper eftersom dessa medför en ökad halkrisk.
  • Märkena är gjorda av laminerad polyester (B-7541) av mycket hög kvalitet. Klistrets höga vidhäftningsförmåga gör att de fäster väl på flertalet ytor.
  • Se även våra Skyddsskor .
Diameter 100 mm, 25 mm, 50 mm.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Legislation Överensstämmer med EN ISO 7010:2012

Produktfiler

Mer information & tips

Laminerad polyester

Egenskaper: Användningsområden: Överblick:
  • Märkena är gjorda av polyester som först tryckts i en termotransferskrivare och sedan försetts med ett transparent laminat, också det i polyester.
  • Märkena är försedda med ett akryllim som garanterar bästa möjliga vidhäftning på material med låg ytenergi (polypropen, ABS-plast, etc.).
  • Materialet tål slitage och går att använda utomhus.

Våra märken i laminerad polyester är perfekta för dig som behöver sätta upp varselskyltar på arbetsplatsen men som inte kan eller vill borra hål i väggarna - märkena klistras direkt på alla rena, torra och släta underlag! Materialet är dessutom billigare än både polypropen, ABS-plast och aluminium.

Självhäftande märke i laminerad polyester

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng