Uppgradera din webbläsare och dra nytta av moderniserade verktyg, snabbare laddningshastigheter och bättre säkerhet. Uppgradera på mindre än fem minuter med Chrome, Firefox, Safari, Edge.

Trådlös brandvarnare för seriekoppling

Det trådlösa systemet gör det möjligt att koppla ihop upp till 50 enheter.

  • Rökdetektor med känslig sensor som snabbt reagerar på rökutveckling.
  • Uppfyller samtliga krav i EN 14604 vilket garanterar snabb och enkel installation samt effektiv rökdetektering och larmgivning.
  • Försedd med pausknapp som gör det möjligt att stänga av larmsignalen när det rör sig om ett falsklarm.
Visa hela produktbeskrivningen
Art.nr
DFUMRAD2
Per Styck
1 487,50 kr 1 190,00 kr
För närvarande inte tillgänglig. Vänligen kontakta oss för ytterligare information.
Beräknat sänddatum 2 maj
Du kanske också är intresserad av följande produkt(er)
  • Brandvarnare för vägg- eller takmontering.
  • Rekommenderas på arbetsplatser och i bostadshus.
  • Upptäcker branden i ett tidigt skede (så fort den första röken bildas) och varnar alla som befinner sig inne i byggnaden med en ljudlig larmsignal för att de snabbt ska kunna ta sig ut i det fria och tillkalla brandkår.
  • Fördubblar chansen att överleva en brand och kan minska antalet dödsolyckor med 90 %, särskilt på natten när de boende sover.
  • Går att koppla ihop med andra enheter. Det trådlösa systemet gör det möjligt att seriekoppla upp till 50 stycken rökdetektorer. I händelse av rökutvekling börjar larmet ljuda samtidigt på alla ihopkopplade enheter.
  • Uppfyller kraven i EN 14604: brandvarnaren har en indikator som visar om den är påslagen, en testknapp för att kontrollera att den fungerar som den ska, en batteritid på minst ett år, en indikator som varnar för låg batterinivå ett trettiotal dagar innan batteriet verkligen behöver bytas, en akustisk felsignal som skiljer sig från larmtonen och som visar att detektorn har förlorat sin strömförsörjningskapacitet, märkning med viktig information (installationsanvisningar, underhållsanvisningar, tillverkarens namn, etc.).
  • Håller länge med rätt skötsel: brandvarnaren bör endats användas i lokaler där luftfuktigheten ligger på mellan 0 och 90%. Den bör skyddas från damm och smuts för att undvika upprepade falsklarm. Ska du renovera lokalen där brandvarnaren sitter? I sådana fall rekommenderar vi dig att täcka över den med ett skyddsöverdrag för brandvarnare.
  • Det är även viktigt att kontrollera brandvarnarens funktion med jämna mellanrum (helst en gång i månaden). Funktionstest utförs med en lätt tryck på testknappen eller med hjälp av särskild Testgas för brandvarnare som återskapar de förhållanden som råder vid en verklig brand. Börjar larmet tjuta betyder det att brandvarnaren fungerar som den ska. Gör det inte det kan man sätta i nya batterier och prova igen. Fungerar brandvarnaren fortfarande inte, trots nya batterier, bör den bytas ut.
  • 5 års garanti.
  • Se alla våra Brand- och utrymningslarm.
  • Hjälp folk som uppehåller sig i lokalen när det börjar brinna att snabbt ta sig ut med hjälp av våra Utrymningsskyltar och -dekaler som visar vägen till närmaste nödutgång.
CE-märkt
Ja
Drifttid
87600 h
Fastsättning
Väggfäste (säljs med skruvar)
Färg(er)
Vit
Garanti
5 år
Ljudnivå
85 dB
Medföljande batteri
Ja
Mått
Ø 136 x Tjocklek 48 mm
Per
Styck
Räckvidd
35 m
Strömförsörjning
1 lithiumbatteri (3V) och 1 fristående batteri för radioenheten
Temperatur (max)
38 °C
Temperatur (min)
-4 °C
Temperaturtålighet
-4 °C till 38 °C
Vikt
162 g

Hjälp

Leveransinformation

Fraktkostnad

Frakt tillkommer på samtliga beställningar som görs via vår webbutik: 69 kr*.

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige.

> Leveransinformation

{{{text}}}