x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Nyckelhanteringssystem

Gör det lätt att spåra nycklarna som saknas!
  • Nyckeltavla för intelligent förvaring och uppföljning av nycklar.
  • Systemet består av en tavla med med låsta nyckelplatser samt personliga nycklar som gör det möjligt för behöriga personer att "låsa upp" nyckeln de behöver.
  • De personliga nycklarna gör det lätt att se vem som har tagit vilken nyckel.
Se fullständig produktbeskrivning

Nyckelhanteringssystem

Skylt för märkning av maskiner "Rör ej, het yta"
6 831,00 kr Inkl moms: 8 538,75 kr

Referens

TSCL 25
Per : styck
Begär en offert

Beskrivning

Nyckelhanteringssystem

  • Säkert nyckelsystem som ser till att endast behöriga personer (de som har tillgång till en så kallad personlig nyckel) kan använda nycklarna på nyckeltavlan.
  • Alla nycklar på tavlan är låsta och det behövs en personlig nyckel för att kunna plocka ut dem: först sätter man dit sin personliga nyckel. Denna "låser upp" den andra nyckeln medan den själv låses fast. Det är helt omöjligt att avlägsna båda nycklar samtidigt. Den personliga nyckeln gör det lätt att se vem som har tagit nyckeln som saknas på tavlan eftersom den är registrerad till en viss person.
  • Vårt nyckelhanteringssystem kan fås med 25, 50 eller 75 låsta nyckelplatser och säljs ihop med lika många låsnycklar + nyckelbrickor samt 15, 30 eller 45 personliga nycklar.
  • Extra låsnycklarkan köpas till separat. Se våra Låsnycklar till nyckelhanteringssystem . Kontakta oss om du behöver beställa fler personliga nycklar.

Produktspecifikationer

Beskrivning
Nyckeltavla med 25 låsta nyckelplatser
Färg(er)
Silver
Kapacitet
25 nycklar
Material
Rostfritt stål
Mått
H 440 x B 540 x D 80 mm
Per
styck

Dokumentation

Praktiska guider & Vanliga frågor

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation