Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Avspärrningsstaket, avspärrningsnät och andra avspärrningsprodukter

Spärra av och markera farliga eller förbjudna områden med hjälp av våra avspärrningsstaket, kravallstaket, avspärrningsnät och övriga avskärmningar.

Vi erbjuder ett stort antal mobila avspärrningsprodukter som används för att provisoriskt hägna in och spärra av potentiellt farliga områden.

14 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Nyhetshörnan  
Nej(7)
Ja(1)
Pris  
Under 900 kr(4)
1100 kr - 1300 kr(3)
1300 kr - 1400 kr(2)
1400 kr - 1500 kr(2)
Över 1900 kr(3)

Vi erbjuder ett stort utbud av Avspärrningsstolpar, kedjor och tillbehör som används för temporär avspärrning i samband med tillfälliga arbeten och särskilda evenemang utomhus. Stolparna går att kombinera med våra kedjor eller Markeringsband, rep och tillbehör för att snabbt och enkelt skapa avstängningar som håller förbipasserande på säkert avstånd. Eventuellt kan man sätta ut trafikkoner för att leda trafiken bort från arbetsområdet under tiden arbetet pågår.

Våra mobila avspärrningar är perfekta för temporär avgränsning och skydd av förbjudna arbetsområden. De flesta produkter är antingen svart/gula eller röd/vita vilket överensstämmer med de vedertagna varselfärgerna för markering av hinder och farliga områden.

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om byggnads- och anläggningsarbete (AFS 1999:3) ska ”områden dit tillträdesrätten är begränsad [...] förses med anordningar som hindrar obehöriga arbetstagare från att komma in där. Lämpliga åtgärder skall vidtas för att skydda de arbetstagare som har tillstånd att uppehålla sig på dessa riskområden. Riskområdena skall vara tydligt markerade med skyltar.”

Avspärrningarna bör med andra ord kombineras med skyltar som upprepar att allmänheten inte får beträda området samt eventuellt informerar om varför samt hur länge förbudet gäller. Se våra Skyltar .

Personal som arbetar på arbetsplatser där någon form av trafik förekommer bör bära varselklädsel för att synas ordentligt. Se alla varselplagg under rubriken Personlig skyddsutrustning . Läs gärna våra snabbguider för råd och tips på hur du väljer rätt skyddsutrustning.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng