Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Avspärrningsstolpar, kedjor och tillbehör

Det är oerhört viktigt att avgränsa potentiellt farliga arbetsområden från omgivningen innan arbetet påbörjas. Använd våra stolpar, Markeringsband, rep och tillbehör för att skapa temporära avspärrningar som håller trafikanter och gående på säkert avstånd. Avspärrningarna går snabbt att placera ut och lika snabbt att plocka bort igen när arbetet avslutats.

16 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Färg(er)  
Ofärgad(1)
Fluorescerande orange(1)
Blå(1)
Grå(4)
Grön(2)
Grön/Vit(1)
Gul(2)
Gul/Svart(5)
Orange(1)
Röd(4)
Röd/Vit(10)
Svart(5)
Vit(6)
Material  
Polyeten(6)
PVC(4)
Stål(3)
Plast(3)
Polyeten med hög densitet(1)
Nyhetshörnan  
reflex(1)
extras(1)
skippers(1)
tills(1)

Vi erbjuder ett stort utbud av mobila stolpar i olika utföranden. Stolparna fungerar perfekt som temporära avspärrningar vid tillfälliga arbetsplatser och i samband med särskilda evenemang utomhus. De går att kombinera med våra kedjor eller Markeringsband, rep och tillbehör för att snabbt och enkelt skapa provisoriska avstängningar som håller förbipasserande på säkert avstånd. Arbetsplatsen går även att hängna in med ett av våra Avspärrningsstaket, avspärrningsnät och andra avspärrningsprodukter för extra skydd av arbetsområdet. Väl avskärmade arbetsområden ökar säkerheten både för omgivningen och för de som jobbar där!

Det är viktigt att kontrollera tillträdet till potentiellt farliga platser för att undvika situationer som kan leda till allvarliga olyckor. Hindra obehöriga personer från att närma sig arbetsområdet med hjälp av våra tydliga Skyltar "Tillträde förbjudet" . Trafikanterna varskos med en skylt "varning för vägarbete". Eventuellt kan man sätta ut trafikkoner för att leda trafiken bort från arbetsområdet under tiden arbetet pågår.

Personal som arbetar på arbetsplatser där någon form av trafik förekommer måste bära varselkläder. Allt som oftast krävs dessutom annan skyddsutrustning såsom skyddshjälm, skyddsskor och skyddshandskar. Se all Personlig skyddsutrustning .

Se även Skipper™ avspärrningsprodukter bestående av Avspärrningsstolpe - Skipper™ , Vägkon - Skipper™ , Utdragbara avspärrningsband för koner - Skipper™ för rekordsnabb avspärrning av farliga och förbjudna områden inom- och utomhus. Skipper™ är ett komplett och mångsidigt avspärrningssystem som passar perfekt på byggarbetsplatser, vägarbetsplatser, parkeringsplatser, flygplatser, etc.

Behöver du avspärrningar som passar på lagret? Då är våra Avspärrningsstolpar för lager rätt produkter för dig.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng