Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Avspärrningsstolpar, kedjor och tillbehör

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? När och var används avspärrningsstolparna? Det är oerhört viktigt att spärra av farliga arbetsområden från omgivningen innan arbetet påbörjas så att detta kan utföras under säkra förhållanden.

Våra mobila stolpar är perfekta för temporär avspärrning när de kompletteras med kedja. De går att använda både inom- och utomhus och passar särskilt bra när man behöver spärra av platser där risken för olyckor inte är särskilt hög. Vid behov kan man även använda dem för att leda förbipasserande bort från platsen. Stolparna går lätt att förflytta, snabbt att sätta ut och lika snabbt att plocka bort igen när arbetet avslutats. De många tillbehören ger nästan obegränsade möjligheter att skapa säkra avspärrningar.

16 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Köpguide - Avspärrningsstolpar

När och var används avspärrningsstolparna?

Alla riskområden ska ha något slags säkerhetsavspärrning som håller allmänheten och obehörig personal borta så att arbetet kan utföras under säkra förhållanden.
Kedjestolpar är en perfekt lösning när man tillfälligt behöver spärra av en arbetsplats. De går att anpassa till både små och stora områden genom att lägga till eller ta bort stolpar och anpassa kedjornas längd.

Förutom kedjestolpar säljer vi även stolpar med utdragbara avspärrningsband. Se till exempel Skipper™ avspärrningsstolpe och tillbehör - en revolutionär lösning för rekordsnabb avspärrning av farliga och förbjudna områden inom- och utomhus.

Välj rätt avspärrningsstolpar

Investera i stolpar av bra kvalitet

Våra avspärrningsstolpar är noga utvalda för sin höga kvalitet. De är gjorda av tåliga plastmaterial som håller länge utan att varken spricka eller rosta vid utomhusbruk. Den extra tunga foten på en del av stolparna (se vår stolpe med tung fot samt vår stolpe med fyllbar fot) ger utmärkt stabilitet på underlag som inte är helt jämna (t.ex. där man håller på att gräva) samt på platser där det blåser mycket. Tyngden är även viktig för att stolparna inte ska välta när man hänger fast kedjan.

Upptäck våra praktiska avspärrningspaket

Våra avspärrningspaket innehåller allt du behöver för att skapa temporära avspärrningar vid olika arbeten inom- och utomhus. Paketen finns med 2 olika slags innehåll: ett med stolpar, kätting och S-krokar och ett med stolpar, kätting, S-krokar och skylthållare.

S-krokar, snabblänkar och kättingar: få ut mer av dina stolpar med rätt tillbehör

Avspärrningspaket med stolpar, kätting och skyltar

Våra kedjestolpar går att använda med olika tillbehör som ger nästan obegränsade möjligheter att skapa säkra avspärrningar:

  • Snabblänkar för att förlänga eller reparera trasiga kedjor.
  • S-krokar för att hänga fast kedjorna i stolparna.
  • Skruvkrokar för att hänga kedjorna mellan en stolpe och en vägg.
  • Skylthållare i A4-format för att skapa proffsiga varselskyltar som klipsas fast direkt på stolparna. En idealisk lösning på arbetsplatser där det finns särskilda säkerhetsföreskrifter man måste känna till. Skyltarna kan skrivas för hand eller beställas färdiga från Seton med egen text och/eller piktogram.

Andra sorters avspärrningsstolpar

Mobila stolpar

Behöver du avspärrningar som passar på lagret? Då är våra avspärrningsstolpar med utdragbart band eller kedja rätt produkt för dig! Stolparna gör det möjligt att på ett enkelt och effektivt sätt organisera lagerutrymmet för optimerad godshantering och godstransport.

Vi saluför även ett flertal stolpar för köledning och vägledning på platser där man tar emot ett stort antal kunder/besökare varje dag. Se våra stolpar med rep eller rullband.

För avspärrning i områden där det förekommer fordonstrafik rekommenderar vi dig att satsa på en stolpe med reflexband som syns ordentligt när det är mörkt ute. Om situationen kräver det kan man även sätta ut trafikkoner för att leda trafiken bort från arbetsområdet under tiden arbetet pågår.

Fasta stolpar

Våra kedjestolpar för permanent avspärrning är perfekta på platser där man vill stoppa bilar och andra fordon från att köra in på områden anpassade för fotgängare (t.ex. torg, entréer, köpcentra). Stolparna gjuts ned i marken för maximal krocktålighet. Se hela sortimentet.

Kompletterande produkter

Det är viktigt att kontrollera tillträdet till farliga arbetsplatser för att undvika situationer som kan leda till allvarliga olyckor. Hindra obehöriga personer från att närma sig arbetsområdet med hjälp av våra skyltar "tillträde förbjudet". Hittar du inte riktigt vad du är ute efter kan vi även specialtillverka dina skyltar med valfritt piktogram och text. Beställ skyltarna online eller kontakta oss för ytterligare information.

Se även vårt sortiment av avspärrningsband för snabb och enkelt avspärrning, inhägning och markering av lågriskområden.

Vår personliga skyddsutrustning är oumbärlig vid riskarbeten och en naturlig del av arbetsutrustningen för många byggarbetare. Missa inte våra skyddshjälmar, skyddsskor, skyddsglasögon och skyddshandskar. Våra varselkläder används av personal som arbetar på eller intill vägen för att bilarna ska få syn på dem, särskilt i mörker och dåligt väder.