Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Markeringsband, rep och tillbehör

Tillfälliga arbetsområden måste spärras av och markeras för att skydda både arbetare och folk omkring. Vi har ett urval av markeringsband som snabbt sätts på plats och lika snabbt plockas bort när arbetet är färdigt. Behöver du spärra av ett inomhusområde? Använd snarare våra Stolpar med rep eller rullband .

22 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vad säger lagen?

”Om det finns områden dit tillträdesrätten är begränsad skall dessa förses med anordningar som hindrar obehöriga arbetstagare från att komma in där. Lämpliga åtgärder skall vidtas för att skydda de arbetstagare som har tillstånd att uppehålla sig på dessa riskområden. Riskområdena skall vara tydligt markerade med skyltar.” (AFS 1999:3)

Våra plastband är perfekta för att spärra av och markera tillfälliga arbetsområden. De är ett prisvänligt alternativ till de mer klassiska staketen och stängseln.

Skipper™ kontopp är en annan av våra storsäljare och används ofta för att förhindra tillträdet till förbjudna eller farliga arbetsplatser. Skipper™ är perfekt vid konstruktionsarbeten, vägarbeten och diverse underhållsarbeten inom- och utomhus. Läs mer om produkten här.

Vi saluför ett brett utbud av skyltar för markering av arbetsområden dit allmänheten inte har tillträde. Se vårt urval av Skyltar "Tillträde förbjudet" . Hittar du inte riktigt vad du är ute efter kan vi specialtillverka skyltar i hårdplast, mjukplast och aluminium. Kontakta oss för ytterligare information.

Se till att synas ordentligt när du arbetar i trafikerade områden. Våra reflexkläder gör så att du syns på långt håll. Du hittar våra reflexkläder och övrig arbetsutrustning under rubriken Personlig skyddsutrustning .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng