Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Vattenlöslig sprayfärg

Vår vattenlösliga sprayfärg är den perfekta lösningen för att skapa markeringar på golv och vägar vid tillfälliga arbeten. Den kan användas inom- och utomhus på de flesta underlag (betong, asfalt, gräs, etc.).

2 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Det händer ofta att man behöver markera tillfälliga arbetsområden. Färgen kan till exempel användas för att leda trafik eller visa var avlopp och elkablar går så att man inte förstör något när man arbetar med tung utrustning så som grävskopor och tryckluftsborrar. Målet är att skapa säkra och olycksfria arbetsplatser.

Våra vattenlösliga märkfärger är perfekta för all tillfällig markering! Färgerna är ofarliga för miljön och försvinner av sig själva efter ett tag. Deras höga pigmentinnehåll ger linjer som syns väl. Använd märkkäppen för att slippa arbeta framåtstupad när du märker upp större områden.

Färgen går att använda med våra schabloner och kombineras eventuellt med en skylt "varning för vägarbete" och vår Skyltbärare för trafikskyltar som går att plocka bort och flytta runt efter behov.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng