Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Varningsmärken

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Läs vår köpguide för hjälp att välja rätt skylt! Öka säkerheten på dina parkeringar och enskilda vägar med hjälp av våra varningsmärken. Märkena sätts upp på platser där man vill uppmärksamma olika trafikfaror och påminna trafikanterna om att köra lugnt och försiktigt.

Vi saluför skyltar i olika material, storlekar och utföranden för stolp- eller väggmontering. Våra praktiska stolprör, stolpfästen och andra fästanordningar gör att de går att installera nästan överallt!

1 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Varningsmärken

Varningsmärken upplyser om faror i trafiken och är lätt igenkännbara med sin triangulära form, gula botten och röda bård. Den svarta symbolen mitt på varningsmärket visar vilken fara som avses.

Våra varningsmärken är perfekta på enskilda vägar samt parkeringar i anslutning till affärscentra, industrianläggningar, konferens-, hotell och företagsanläggningar, etc. De är däremot inte godkända för användning på allmänna vägar.

Vad menar ni när ni pratar om plana och kantbockade trafikskyltar?

Våra plana och kantbockade skyltar skiljer sig åt både till utseende och användningsområde. Det enda de egentligen har gemensamt är att de bägge två är gjorda av aluminiumplåt och belagda med en retroreflekterande folie från 3M för bättre synlighet i dimma, regn och mörker.

Plana trafikskyltar

Saknar den list som de kantbockade skyltarna har baktill, vilket gör att de går att montera på både vägg och stolpe, men också att de blir mer “sladdriga” och mindre lämpliga på platser där det blåser mycket.

Skyltarna går att montera på våra skyltstolpar med hjälp av Skenor för plana skyltar och speciella Skyltfästen för plana skyltar . För montering på belysningsstolpar eller andra stolpar med annorlunda form eller extra stor/liten diameter används en av följande metoder:
  • Montering med skenor + fästmodul + spännband: skenorna klistras fast på skyltens baksida, fästmodulen sätts i sin tur fast i skenorna och slutligen förs spännbandet genom hålen på fästmodulen och dras åt för hand eller med ett Spännverktyg .

  • Montering med skenor + slangklämmor: skenorna klistras fast på skyltens baksida, sedan dras slangklämmorna genom hålen på skenorna och stramas åt för hand eller med ett Spännverktyg tills de sitter stadigt.


Kantbockade trafikskyltar

Försedda med en monteringslist i anodiserad aluminium som sträcker sig längs med hela ytterkanten och ger skyltarna extra stadga och bättre hållbarhet på blåsiga platser.

Skyltarna går att montera på stolpe med hjälp av speciella Skyltfästen för kantbockade skyltar . Dessa hakas fast direkt i monteringslisten på skyltens baksida. Varje stolpe kräver minst 2 skyltfästen för att skylten ska få en ordentlig stadga och mycket stora skyltar kan behöva fästas på fler än 1 skyltstolpe. Se alla våra skyltstolpar, stolpskor, etc.

Jag hittar inte varningsmärket jag letar efter i ert sortiment. Går det att specialtillverka?

Ja. Vi är specialister på måttbeställda skyltar och kan kundanpassa dina varningsmärken med valfri text. Se våra kundanpassningsbara varningsmärken.

Kompletterande produkter

Vägmarkeringar används i de flesta fall ihop med trafikskyltar för att varna och vägleda trafikanterna i olika trafikmiljöer. Vi erbjuder flera kompletta lösningar som gör det enkelt att skapa tydliga och hållbara markeringar på asfalt, gatsten och oljegrus. Se hela sortimentet.

Undvik olyckor i samband med tillfälliga arbeten på eller intill vägen med hjälp av våra varningskoner och övriga avspärrningsprodukter. Se även vårt utbud av varselkläder för personalen.